Urmăriți tabăra internațională – Limassol, Cipru 2016

Urmăriți în fiecare zi desfășurarea taberei internaționale de limba engleză din Limassol! Lecții de engleză, excursii și concursuri, jocuri, plajă și piscină – descoperiți toate acestea alături de elevii din tabăra de vară Qdays Cipru 2016. Tabăra se desfășoară între 8 iulie și 17 iulie! Descoperiți alte tabere Qdays din vara 2016 aici: Tabere Internaționale în Străinătate

Jul 17

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 10

Ziua 10: Ultima zi de tabără și drumul spre casă

Astăzi a fost ultima zi în tabăra Qdays din Cipru. Încă de aseară toți eram triști, gândindu-ne că este ultima noapte. Am primit chiar sugestia din partea copiilor să pierdem avionul intenționat astfel încât să mai rămânem în tabără. :)

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 9

Ziua 9: Istorie și pirați!

Sâmbătă ne-am trezit la 7.30, ca de obicei, pentru că urma o zi plină pentru noi, plină de istorie, soare și apă în tabăra internațională de limba engleză din Cipru!

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 8

Ziua 8 - Ultima zi de cursuri și Karaoke

Astăzi la cursuri, elevii din tabăra internatională și-au primit diplomele de absolvire. După amiază am vizitat castelul Kolossi și ne-am relaxat la mall iar seara distracția a fost la piscină și la concursul de Karaoke!

Citeste mai mult
Jul 14

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 7

Ziua 7 - Piscină, soare și spectacolul de modă

Astăzi elevii din tabăra internațională Qdays s-au relaxat la piscină după terminarea cursurilor iar în timpul serii au pus la cale și prezentat o defilare de modă foarte distractivă!

Citeste mai mult
Jul 13

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 6

Ziua 6 - Engleză, voley, soare și lego

Miercuri am reluat cursurile și distracția în tabăra internațională din Cipru. După-amiaza ne-am jucat la piscină și seara am construit obiective și roboți!

Citeste mai mult
Jul 12

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 5

Ziua 5: Castelul Limassol și seara de Salsa

Daria și-a început ziua la piscină, înainte de micul dejun copios! Însă pentru ceilalți elevi ziua a început doar la masa de dimineață. Apoi am avut parte de cursuri, o excursie interesantă și o seara de dans și muzică!

Citeste mai mult
Jul 11

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 4

Ziua 4: Cursuri de engleză, snorkelling și parcul medieval

Astăzi a fost prima zi de cursuri, așa că ne-am trezit mai devreme decât de obicei pentru micul dejun. Apoi în tabără au urmat lecțiile de limba engleză: foarte interesante! După-amiaza am învățat snorkelling iar seara am petrecut-o la un parc e distracții medieval!

Citeste mai mult
Jul 10

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 3

Duminică - piscină, plajă, jocuri și fotbal

Câțiva dintre noi ne-am trezit la 7.30 ca să facem o baie în piscină înaintea micului dejun, chiar dacă în programul zilei de duminică se anunța soare, apă, piscină și plajă, film și finala campionatului european de fotbal :)

Citeste mai mult
Jul 09

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 2

Ziua 2: Troodos, Jocuri și Piscină

Soarele de mare ne-a trezit la 7.30, la fix pentru a ne bucura de micul dejun bogat pregătit la hotel. Apoi am plecat în drumeție în munții Troodos și am încheiat ziua cu jocuri distractive!

Citeste mai mult
Jul 08

Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 1

Ziua 1: A început tabăra de limba engleză

În prima zi din tabăra de limba engleză Limassol, elevii au avut parte de o călătorie ușoară și de o primire călduroasă în hotelul transformat de școală în campusul special al acestei tabere.

Citeste mai mult