Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 1

Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17

Ziua 1: A început tabăra de limba engleză

O nouă tabără, noi amintiri minunate! Ne-am întâlnit la aeroport cu 3 ore înaintea plecării pentru a avea suficient timp să verificăm documentele de călătorie, să ne reamintim regulile taberei și să mai petrecem câteva minute bune împreună cu părinții, mereu mai emoționați decât participanții.

1.1 tabere limba engleza cipru

2.1 tabara in strainatate cipru

1 tabere internationale cipru
Îmbrăcați cu toții în tricourile de tabără Qdays, am făcut o poză de grup și ne-am luat rămas bun. Ne-am îndreptat apoi către security check și passport control, unde Mihai – întrebat fiind de ofițerul vamal unde merge, răspunde: “Ah, sunt la a 3 – a tabără în străinătate cu Qdays”, iar la întrebarea ce activități, în afară de engleză îl asteaptă în tabără, spune: “Facem roboți din lego, avem seară de karaoke…”
“- Ce drăguț! Și mai ce?”
“Vă las în suspans”, spune Mihai ?

3 tabere engleza cipru

2 tabere in strainatate cipru

De altfel, totul a decurs conform planului atât la îmbarcare cât și la aterizare; ne-am bucurat de un zbor lin, soare și imagini cum doar de acolo sus poți vedea.

tabere internationale in strainatate cipru

La aeroportul din Larnaca ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze Akis, reprezentantul Columbia Private Institute, gazdele noastre din această tabără, care a menționat încă din primul moment, în stilul primitor al ciprioților, că va fi alături de noi pe toată perioada acestei tabere să se asigure că vom avea o vacanță memorabilă.

În 40 de minute eram deja la hotel, unde ne așteptau la fel de ospitalieri și de bucuroși de oaspeți Angela și liderii de activități ai școlii.

5 tabere limba engleza cipru
Am mâncat niște paste bologneze delicioase, ni s-au reamintit câteva reguli legate de buna desfășurare a activităților, am fost împărțiți în două echipe : roșu și albastru (câștigătorii fiind aleși în ultima zi, în funcție de punctajul acumulat pe toată durata taberei) urmând ca mâine să ne regăsim colegii de echipe dintre ceilalți elevi din program.

4 tabere internationale engleza cipru

După ce ni s-au prezentat câteva detalii legate de programul zilei de mâine, am urcat în camere să ne odihnim după ziua lungă de azi.

7 tabara limba engleza cipru

6 tabara in strainatate cipru

Puteți vedea mai multe poze din prima zi a acestei tabere în Cipru în album: Facebook Album Tabără Cipru.