Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 10

Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17

Ziua 10: Ultima zi de tabără și drumul spre casă

Astăzi a fost ultima zi în tabăra Qdays din Cipru. Încă de aseară toți eram triști, gândindu-ne că este ultima noapte. Am primit chiar sugestia din partea copiilor să pierdem avionul intenționat astfel încât să mai rămânem în tabără. 🙂

1 tabara internationala cipru

Ne-am trezit mai târziu decât de obicei, am luat micul dejun la 9.30, apoi ne-am făcut bagajele pentru plecarea de seară pentru că între revenirea de la water park și plecarea către aeroport aveam doar puțin timp la dispoziție.

Până la masa de prânz ne-am făcut bagajele și am scris câteva rânduri de mulțumire pentru angajații școlii care s-au ocupat de noi cu cea mai mare grijă.

2 tabara in strainatate cipru

3 tabere in strainatate cipru

4 tabara in strainatate Cipru

La 13.45 eram la deja la waterpark și gata de încă o zi de distracție si ultima a acestei tabere, de altfel, din păcate.
Deși ni se spusese că vom avea o zi pe cinste, așteptările noastre au fost depășite: vegetație luxuriantă, relaxare pe colace în “lazy river” dar și adrenalină, pentru cei mai curajoși, în toboganele “kamikaze”, băuturi reci dar și pizza pentru cei scurși de energie de la joaca în apă.

5 tabere internationale cipru

6 tabere internationale cipru

7 tabere in strainatate cipru

Cele patru ore petrecute acolo au trecut prea repede, la fel ca toată această tabără, de altfel. Toți am ajuns la concluzia că ne-am fi dorit să mai stăm în Cipru, în această tabără, cu colegii din Franța și din România, la acest hotel, cu acești leaderi de activități, cu acești profesori de engleză.  Am avut, așadar, ingredientele pentru o tabără perfectă de engleză în străinătate vara.

8 tabere internationale cipru

9 tabere in strainatate cipru

Nu e de mirare că despărțirea a fost foarte, foarte grea. Lacrimi și îmbrățișări, promisiuni că vom ține legătura pe Facebook și că ne vom revedea cu siguranță anul viitor într-o tabără Qdays, de ce nu, tot aici.

10 tabere internationale cipru

Avem toate motivele să ne întoarcem: grija pentru copii a fost maximă, personal atent la nevoile fiecăruia în parte, profesori de engleză dedicați și ore interactive, condiții de cazare excelente, soare, mare, piscină, prieteni din alte țări și desigur distracția specifică unei tabere.

Toate pozele din tabăra internațională din Cipru sunt disponibile aici: Album Tabără Cipru 2016