Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 5

Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17

Ziua 5: Castelul Limassol și seara de Salsa

Dariei, care face înot de performanță, îi era dor de antrenament, așa că la 7.00, înaintea micului dejun, eram la piscină, să-și încarce bateriile.

Imediat după micul dejun am plecat din nou spre Columbia Private Institute unde tabăra internațională a continuat la cursurile de engleză. Aici participanții au urmărit video-uri extrem de interesante (cum ar fi ski pe vulcani) și apoi au dezvoltat activităti pe baza lor, vorbind sau făcând proiecte în echipe.

2 tabere interantionale cipru

1 tabara internationala cipru

3 tabere in strainatate Cipru

Pauza de la 10.30 i-a așteptat cu pepene roșu, răcoritor și foarte dulce!

4 tabere in strainatate Cipru

La prânzul de la ora 13.00 am avut mazăre, orez, pui la cuptor și pepene roșu, desigur, iar la 14.00 eram deja în autocar în drum spre castelul și centrul vechi din Limassol.

13 tabere limba engleza

La castel ne-am imbogătit cunoștințele despre istoria acestei insule aflate între 3 continente și am admirat orașul de la înălțimea turnurilor castelului. Fiecare ocazie de a sta la umbră nu era ratată, după cum se vede din fotografii.

5 tabara cipru vara

6 tabere internationale Cipru

7 tabara in strainatate Cipru

Am aflat apoi cum se face Loufa, buretele tradițional vegetal și ne-am plimbat printre strădutele pline cu magazine de suveniruri din centrul vechi. Când ghidul și-a încheiat turul au urmat două ore de plimbări de voie sau pur și simplu de odihnă la umbra unei terase, savurând un suc rece sau o înghețată cu iaurt.

8 tabara internationala cipru

9 tabere cipru vara elevi

11 tabere internationale cipru

Nu era nici ora 18.00 și în autocar, în drumul înapoi spre hotel, unii dormeau deja. Tocmai bine; își refăceau forțele pentru că după cina bogată au urmat lecțiile de salsa.

10 tabere engleza elevi

12 tabere in strainatate

Emoții mari de toate felurile, de la “eu nu știu să dansez salsa” la “sunt bine imbrăcată așa pentru salsa?” la “gata, o invit la dans în seara asta”.

15 tabere engleza cipru

Lecțiile de salsa au început cu o mică pregătire pentru toată lumea, cunoscători sau nu, să învățăm pașii de bază și a continuat cu concursul de dans în perechi, câștigat de două fete din Franța.

16 tabere internationale engleza

17 tabere internationale cipru

În tabăra internațională am avut parte de o zi lungă, plină de activităti, multă muzică și distracție

Toate pozele din ziua 5 a acestei tabere în Cipru se regăsesc în album: Facebook Album Tabără Cipru.