Tabără în Străinătate Cipru – Ziua 6

Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17

Ziua 6 – Engleză, voley, soare și lego

După salsa de aseară, dimineață ne-am trezit toții puțin  mai greu. Nu atât de greu însă,  încât sa nu fim toți la 8.30 în autobuz în drum spre Columbia Private Institute, la cursurile de engleză.

1 tabara internationala cipru

Astăzi s-au lucrat proiecte în grupuri, au învățat despre feluri de mâncare internaționale, despre obiceiurile diverselor naționalități sau chiar expresii uzuale legate de părțile corpului.

2 tabere in strianatate cipru

3 tabere engleza cipru

4 tabere limba engleza cipru

În pauza elevii din tabără s-au îndulcit cu niște cireșe gigantice și foarte, foarte dulci care desigur s-au terminat extraordinar de repede.

La 12.15 am terminat cursurile de engleză, am făcut o poză de grup în fața școlii de engleză Columbia Private Institute, ca să ne amintim de prieteni când revenim in țară și am pornit din nou spre hotel. Soarele era însă atât de puternic încât nu am reușit să ne uităm înspre cameră prea mult timp 🙂

5 tabere cipru engleza

6 tabara internationala engleza

7 tabara in strainatate cipru

8 tabara internationala in strainatate

La prânz am avut burger cu carne de vită, așa că am căpătat suficientă energie pentru activitățile de după-amiază. Aveam nevoie!

Programul era să mergem la plajă, la mare, însă elevii din grupul nostru a decis că le-ar plăcea mai mult să petreacă restul zilei la piscină, jucând volei în apă sau doar bălăcindu-se, ascultând muzică sau de ce nu, învățând greaca de la liderii de activități din această tabără internațională, după cum se vede… iar David nu s-a lăsat până n-a văzut-o pe Amalia cu capul sub apă… 🙂

9 tabere internationale in strainatate

11 tabere internationale engleza

12 tabere vara elevi cipru

10 tabere limba engleza cipru

Jocurile de la piscină au fost relaxante iar acest loc este cu siguranță centrul social al programului. Aici elevii din tabăra internațională au șansa de a interacționa relaxat și așadar cu ușurință, fără a fi constrânși neaparat de o anume activitate.

13 tabere internationale in strainatate

14 tabere internationale engleza cipru

15 tabere de limba engleza cipru

16 tabere engleza cipru

După cină (pește și orez, pepene și mousse la desert), a început concursul de robotică și lego. Concentrarea era maximă în ambele echipe (roșu și albastru) pentru că aveau de construit Big Ben, Colosseum sau alte clădiri faimoase din lume. Eforturi mari în ambele echipe, elevii fiind foarte competitivi, însă echipa albastră a câștigat și de data aceasta 🙂

17 tabere internationale engleza

18 tabere in strainatate cipru

19 tabere internationale in strainatate

Mâine ne așteaptă engleză dimineața și mult soare și nisip după-amiază. Avem nevoie de odihnă până atunci. 🙂

Mai multe imagini din ziua 6 a acestei tabere internaționale în Cipru aici: Facebook Tabără în Străinătate Cipru