Tabăra Internațională Qdays Cipru 2017

Urmăriți jurnalul taberei internaționale Qdays din Limassol, Cipru! Această tabără se desfășoară între 9 iulie și 22 iulie în școala de limba engleză Columbia, partener Qdays pentru tabere de vară în străinătate! Experiența elevilor din această tabără cuprinde activități interesante, prieteni noi și experiențe minunate. Urmăriți în fiecare zi Jurnalul de Tabără pentru a trăi alături de elevii din tabăra de limba engleză întreaga lor experiență, de la cursuri la activități, excursii și impresiile lor din tabără. Trăiți alături de grupul Qdays o vacanță excelentă în tabăra internațională din Limassol, Cipru. Alte tabere în străinătate puteți găsi aici: Tabere în Străinătate Qdays

Jul 22

Tabără Engleză Cipru – Ziua 14

Ziua 14 – Ultima zi pe însorita insulă Cipru

Sâmbătă s-a încheiat tabăra de limba engleză din Limassol, Cipru, acolo unde am petrecut două săptămâni de neuitat la cursuri, excursii și activități.

Citeste mai mult
Jul 21

Tabără Engleză Cipru – Ziua 13

Ziua 13 – Ultima zi de cursuri și plajă

Vineri a fost ultima zi de cursuri de limba engleză, elevii primindu-și diplomele de absolvire. Apoi s-au relaxat la plajă, în apă, la volei sau chiar Uno.

Citeste mai mult
Jul 20

Tabără Engleză Cipru – Ziua 12

Ziua 12 – Dance Party or Pool Party?

Deoarece mai avem doar 3 zile de tabără, începem să ne facem planuri despre cum am putea să stăm mai mult :) David B. a făcut o remarcă adevărată: "Așa de repede a trecut timpul..."!

Citeste mai mult
Jul 19

Tabără Engleză Cipru – Ziua 11

Ziua 11 – O nouă serie de activități interesante

În tabăra de limba engleză din Cipru, Oreo și M&M's sunt nume de activități, și nu denumirea dulciurilor. Iată cum a decurs ziua de miercuri din a doua săptămână.

Citeste mai mult
Jul 18

Tabără Engleză Cipru – Ziua 10

Ziua 10 – Cursuri, Castelul Limassol și Dans Cipriot

Au trecut 10 zile de când suntem în tabăra de limba engleză din Cipru, iar astăzi ne aștepta o zi interesantă cu plimbare la Castelul Limassol, dans cipriot și cursuri.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabără Engleză Cipru – Ziua 9

Ziua 9 - O nouă săptămână în Cipru

Ne aflăm la începutul unei noi săptămâni de tabără în Cipru, iar ziua de astăzi am împărțit-o între cursuri, activități pe plajă și la piscină, și karaoke.

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără Engleză Cipru – Ziua 8

Ziua 8 - Water Park

Duminică ne-am distrat pe cinste în Parcul Acvatic Fasouri, seara relaxându-ne la cinema în aer liber.

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără Engleză Cipru – Ziua 7

Ziua 7 - Plimbare cu vaporașul și fashion show

Sâmbătă a fost o noua zi plină în tabăra din Cipru: locul unde s-a născut Afrodita, plimbare cu vaporașul, teatrul antic Kurion și fashion show.

Citeste mai mult
Jul 14

Tabără Engleză Cipru – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri, piscină și robotică

După ziua relaxantă de ieri, cu plimbări, dans și voie bună, astăzi urmează să reluăm cursurile de engleză. În acest sens, la ora 08:30 toată lumea este în autocarul care ne duce către Columbia Private Institute pentru a relua programul academic.

Citeste mai mult
Jul 13

Tabără Engleză Cipru – Ziua 5

Ziua 5 - Troodos, Cascada Caledonia și Salsa

Astazi se anunța o zi plină de aventură pe care urma să o petrecem într-o excursie în mijlocul naturii! După micul dejun de la 08:00, ne-am îmbarcat în autocar. Ne așteapta un drum de o oră cu mașina până la cascada Caledonia.

Citeste mai mult
Jul 12

Tabără Engleză Cipru – Ziua 4

Ziua 4: Cursuri, plajă, dansuri și jocuri

Suntem deja în a patra zi de tabără - timpul trece repede, însă amintirile frumoase se acumulează. Astăzi am avut cursuri de limba engleză de dimineață, plajă după-amiază, dansuri și jocuri în cursul serii.

Citeste mai mult
Jul 11

Tabără Engleză Cipru – Ziua 3

Ziua 3: Soare, Plajă și Movie Night!

Marți ne-am bucurat de plajă și de soare, desigur după ce am terminat cursurile de limba engleză! Seara am văzut un film în aer liber și ne-am cunoscut colegii ce au sosit în program.

Citeste mai mult
Jul 10

Tabără Engleză Cipru – Ziua 2

Ziua 2: Ziua 2 – Cursuri, excursii și seară de jocuri

Astăzi ne aștepta o zi plină de activități, așadar ne-am trezit la 07:00 pentru a avea timp să ne pregătim pentru micul dejun de la 07:30. Cursurile s-au încheiat în jurul orei 13, iar până la ora 19 am participat la excursie. Seara ne-am distrat copios cu board games.

Citeste mai mult
Jul 09

Tabără Engleză Cipru – Ziua 1

Ziua 1: A început tabăra de limba engleză din Limassol, Cipru

Duminică, ne-am întâlnit entuziasmați în aeroport pentru tabăra de limba engleză din Cipru! A fost o zi plină, care s-a încheiat cu plimbare pe malul mării.

Citeste mai mult