Tabără Engleză Cipru – Ziua 1

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 1 – A început tabăra de limba engleză din Limassol, Cipru

La 09:50 ne-am întâlnit cu toții în aeroport – toată lumea a fost punctuală, lucru care sper să se păstreze pe toată durata taberei ?. Am făcut cunoștință, iar apoi Andrei de la Qdays Educational ne-a oferit informații cu privire la zbor, cazare, cursuri și așteptările pe care le are școala de la noi. Am lăsat bagajele de cală și ne-am îndreptat către punctele de îmbarcare, nu înainte de a ne lua rămas-bun de la părinți și a le promite că la întoarcere o să fim cu siguranță mai bronzați :).

Tabara engleza in strainatate cipru 100717

După control pașapoarte, am mers să luăm o gustare. Andrei a observat un lucru adevărat: singurul loc din București unde încă mai există Burger King. Să profităm de acest lucru și să mâncăm – zic 🙂

La 12:25 toată lumea este în avion nerăbdătoare să decolăm. Unii mai norocoși decât alții în ceea ce privește colegii de scaun :).

Că să treacă timpul mai repede am dormit, am ascultat muzică sau ne-am adus aminte de țările și capitalele din întreaga lume învățate la ora de geografie prin aplicația Capitals.

Tabere engleza in strainatate cipru 100717

La 15:00 am aterizat pe aeroportul din Larnaca. Toate formalitățile au decurs foarte repede, iar după ce ne-am preluat bagajele, am fost așteptați pentru transferul spre hotel. La ora 16:10 eram deja la cazare. După procedurile de check-in am mers împreună cu Maria, unul dintre liderii de activități, până la supermarket, de unde ne-am cumpărat înghețată, apă, iar David a promis că ne face paste :).

Tabara in strainatate cipru 100717

De la ora 17, Angela, directorul operațional al școlii, ne-a explicat regulile “casei”: elevii să fie politicoși cu ceilalți participanți și cu angajații hotelului, să păstreze curățenie în camere și să nu părăsească hotelul dacă nu sunt însoțiți de un lider. Reguli foarte simplu de urmat :).

Tabara in strainatate pentru elevi 100717

Apoi am avut timp de piscină până la 19:00 când am luat cina. La piscină ne-am bălăcit, am jucat “The fish” și volei împreună cu Maria – momentul a fost pe placul copiilor, la care au participat toți.

Tabere engleza cipru 100717

Tabara engleza cipru 100717 La cină am avut legume sote, cartofi prăjiți (“cei mai buni cartofi din lume” spune Angela), cotlet de porc la grătar și salată de roșii și castraveți. Ne-am delectat apoi cu pepene roșu și galben.

Tabere in strainatate pentru elevi 100717

Urmează plimbarea de seară prin împrejurimi. Însoțiți de Adam și Laurence, ceilalți lideri de activități, pornim spre malul mării. Mai întâi am verificat temperatura apei și am ajuns la concluzia că este perfectă :). Cei doi lideri ne-au arătat zona de agrement și plajă – unde așteptăm cu nerăbdare să revenim zilele următoare.

Tabere in strainatate cipru 100717

Ne-am întors apoi spre hotel, unde David ne-a pregătit o porție de paste Rigatoni 4 formaggi :), în chicineta apartamentului în care este cazat. Rezultatul nu a fost cel așteptat, așadar ne-am decis că o să apelăm la bucătarul nostru pentru a ne satisface dorință de paste :).

La 22:00 toată lumea este în camere, puțin obosiți, dar dornici de aventură.

Puteți vedea mai multe poze din ziua 1 a taberei din Limassol, Cipru aici: Facebook Album Tabără Cipru.