Tabără Engleză Cipru – Ziua 10

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 10 – Cursuri, Castelul Limassol și Dans Cipriot

Au trecut 10 zile de când suntem în tabăra de engleză din Cipru, iar astăzi ne aștepta o nouă zi interesantă cu plimbare, dans și cursuri.
După ce am luat micul dejun, ne-am îmbarcat în autocarul care ne-a dus la Columbia Private School.

Tabara de vara cipru 180717
Grupa Cyntiei a terminat proiectul fashion pe care l-au început ieri. Au lucrat pe echipe de câte 4 fete, fiecare având un rol esențial astfel încât la final, proiectul cel mai bun a primit prea râvnitele puncte.
Grupa lui Andrei are de realizat pentru mâine un proiect de advertising, după ce astăzi au urmărit mai multe reclama, pentru inspirație. Așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatul :).
La pauza dintre cursuri domnul Akis ne-a servit cu o delicioasă placintă cu brânză dulce.
Întorși de la cursuri, ne-am odihnit puțin în camere până la masa de prânz, unde am avut pizza, paste, salată și pepene.

Tabara engleza in strainatate cipru 180717
La ora 14 toată lumea era în autocarul care urma să ne ducă spre Castelul Limassol – o călătorie scurtă, de maxim 20 min. Prima oprire este Strada Sfântului Andrei, de unde am mers lejer pe străduțele înguste până am ajuns la castel. Este și astăzi o zi toridă în Limassol, așadar răcorea ținută de zidurile castelului este binevenită.

Tabere cu insotitor cipru 180717

Tabere in strainatate cipru 180717
După ce am vizitat Castelul, am avut timp liber până la 17:30. Francezii au decis să vadă portul însoțiți de Adam, copiii din Rusia au mers la suveniruri cu Maria, iar noi ne-am așezat la o terasă să ne răcorim cu un suc sau o înghețată. Am profitat de timpul rămas pentru a cumpăra câteva suveniruri celor de acasă.
Întorși la hotel, ne-am aruncat direct în piscină, unde am jucat volei cu băieții din Franța.

Tabara engleza cipru 180717 La cina din seara aceasta am mâncat un preparat tradițional cu paste si brânză, carne de pui, salată si brownies – ceva “light” ca să fim în formă maximă pentru dansurile care ne așteptă.

Tabere engleza in strainatate cipru 180717 Timp de aproximativ 2 ore am putut admira și participa live la un spectacol autentic de dans cipriot. Pozele vorbesc de la sine.

Tabere engleza cipru 180717

Tabara cu insotitor cipru 180717 Seara s-a terminat pe ritmuri latino, reggaeton, dance și desigur “Uno”.

Tabara in strainatate cipru 180717

Mai multe imagini din ziua 10 a acestei tabere aici: Tabăra Engleză Cipru Album Facebook