Tabără Engleză Cipru – Ziua 11

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 11 – O nouă serie de activități interesante

Ne aflăm la jumătatea celei de-a 2-a săptămâni în tabăra din Cipru, dar mai avem 3 zile pline de activități gândite special pentru noi.

Ca de obicei, după micul dejun ne-am îndreptat către școală. La cursurile de engleză am dezbătut subiecte precum egalitatea între sexe, cum se ceară femeile și bărbații, genul filmelor, un viitor mai bun.

Întorși la hotel, am servit o specialitate a zonei (o lipie în care erau învelite legume, carne de pui, brânză) asezonată cu cartofi prăjiți și salată.

Tabere in strainatate cipru 190717

Tabara engleza in strainatate cipru 190717

După masa de prânz ne-am dus în camere pentru a ne odihni puțin, apoi ne-am reunit la piscină. Ne-am bălăcit, am jucat volei, doar noi, francezii s-au dus la plajă, fiind ultima lor zi din program în care merg la mare.

La cină am avut ravioli cu carne de pui, orez cu chifteluțe, salată, pepene și brownies.

Tabere engleza cu insotitor cipru 190717

Tabara engleza cipru 190717

Iar imediat după cină, la ora 20:30 am început activitățile de seară, jocuri distractive din seria Minute To Win It – mini jocuri în care echipele s-au întrecut în diverse probe ce trebuiau completate într-un minut, astfel adunând puncte.

Tabere engleza cipru 190717

Tabara engleza cu insotitor cipru 190717

Prima probă Oreo: din partea echipei roșii îi avem pe Alexia, Sara, Andrei, David N., Krisztina, Melinda și Cyntia – cei 7 curajoși care au încercat, dar au ratat; din echipa albastră îl avem pe David G –  din păcate, nici el nu a reușit. Nu-i nimic, revenim în formă la celelalte probe :). A urmat proba M&M’s, unde elevii au trebuit să mute bomboanele dintr-un bol în altul cu ajutorul unui pai. Seara s-a încheiat cu o probă în care au trebuit să sufle o bilă dintr-un pahar în altul. Copiii au participat cu entuziasm la aproximativ toate probele.

Tabara in strainatate cipru 190717

Tabere engleza in strainatate cipru 190717

După ce s-au adunat punctele acumulate la toate probele s-a decis echipa câștigatoare: Red Team! Well done everyone!

Mai multe imagini din ziua 11 a acestei tabere aici: Tabăra Engleză Cipru Album Facebook