Tabără Engleză Cipru – Ziua 12

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 12 – Dance Party or Pool Party?

Deoarece mai avem doar 3 zile de tabără, începem să ne facem planuri despre cum am putea să stăm mai mult 🙂 David B. a făcut o remarcă adevărată: “Așa de repede a trecut timpul…”!

Ziua a început în stilul obișnuit: mic dejun și apoi cursuri. În grupa Cyntiei, au abordat un subiect extrem de interesant și anume bolile umane și simptomele acestora. Au picat ca mănușa pentru Cyntia care vrea să dea la medicină, iar în grupa Aliciei au discutat despre sport și echipamente sportive și au realizat un proiect despre modă la care elevii au trebuit să lucreze în echipe.

1 tabara engleza cipru 200717

Astăzi este ultima zi în care vom lucra cu francezii în grupele de engleză, plecarea lor fiind mai devreme decât a noastră. La începutul orei aceștia au fost rugați să își spună părerea despre tabără completând o fișă de impresii. Aceeași fișă o vor primi și elevii din tabăra noastră mâine.

Grupa Alexiei a discutat despre filme. Au avut de făcut de făcut apoi un exercițiu foarte interesant și anume să modifice finalul unui film din “sad ending” în “happy ending”, totul pus într-o scenetă. Câștigătorii au fost cei din echipa albastră care au ales să rescrie și să pună în scenă propria interpretare a finalului din Titanic.

Puțin după ora 12 ne-am îmbarcat în autocar pentru a ne întoarce la hotel, unde la ora 13:00 am luat prânzul. Ne-am delectat cu o mâncărică de piept de pui cu legume și orez sau paste iar apoi pepene proaspăt și foarte gustos.

După ce am luat masa, ne-am odihnit aproximativ o oră în camere, apoi am coborât la piscină și fiindcă ne simțeam așa de bine acolo, am decis să ne bucurăm de una dintre ultimele ocazii de a ne relaxa la piscină în această tabără.

2 tabara internationala cipru 200717

Astăzi școala ne-a pregătit o nouă excursie de după-amiază, la un castel din apropiere, iar apoi la Mall pentru diverse cumpărături. Copiii au refuzat excursia, care era plătită și inclusă în programul taberei, prin vot unanim și au ales în schimb piscina! Probabil că ideea de a ne plimba, din nou, prin căldură, nu a fost agreată de niciunul dintre elevii din grupul nostru, tocmai de aceea am decis să rămânem la hotel.

3 tabere in strainatate cipru 200717

La piscină, unde am petrecut circa 3 ore, ne-am jucat cu mingea, ne-am bălăcit și desigur ne-am bronzat 🙂 Pentru că ni s-a făcut foame și mai erau aproximativ 2 ore până la cină, am decis să mergem la McDonald’s.

Seara se aștepta a fi una incendiară! Ringul de dans este pregătit pentru Disco Party 70’s. După un început timid, toată lumea dansează și se simte bine. Fiind ultima seară a francezilor, Disco Party s-a transformat rapid în Pool Party, care a durat aproximativ o oră.

5 tabara de limba engleza cipru 200717

6 tabara de limba engleza in strainatate cipru 200717

8 tabere in strainatate elevi engleza 200717

Ne-am luat la revedere de la colegii francezi, cu unii dintre ei am promis să păstrăm legătură și de ce nu, să ne mai întâlnim în tabere. A bientôt!

7 tabere internationale cipru 200717

Mai multe imagini din ziua 12 a acestei tabere aici: Tabără Engleză Cipru Album Facebook