Tabără Engleză Cipru – Ziua 3

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 3: Soare, Plajă și Movie Night!

Începem a treia zi a taberei de limba engleză din Cipru o mărturisire a lui Andrei de aseară:”Începe să îmi placă aici!”. Suntem întru totul de acord cu el :).

Trezirea în această dimineață a fost mai greoaie datorită sosirii colegilor din Franța la ora 04:00. Cu toate acestea, copiii au fost punctuali la micul dejun de la ora 07:30, unde am avut de ales între 4 tipuri de cereale, șuncă, brânză, cașcaval, roșii, castraveți, ou fiert, unt, dulceață, suc, ceai.

După micul dejun ne-am îmbarcat în microbuz pentru a ajunge la cursurile de engleză. Deoarece francezii au ajuns mai târziu decât era anticipat, au dat testul de nivel astăzi, iar de mâine urmeza să fie încadrați în grupe, alături de copiii noștri și cei din Rusia.

Tabara engleza cipru 110717

În cadrul cursurilor de engleză, copiii au lucrat pe echipe diverse proiecte. De exemplu: completarea unei benzi desenate (astăzi fetele au fost mai în formă decât băieții), crearea unei broșuri cu un obiectiv turistic din România (urmează să fie finalizată mâine), plus fișe de lucru cu tematică turistică.

Tabere engleza cipru 110717

La 12:20 am plecat cu autocarul spre hotel, urmând ca la 13:00 să luăm prânzul. Azi ne-am delectat cu chicken nuggets, burger, cartofi prăjiți, roșii, castraveți și desigur minunatul pepene.

După prânz am avut timp liber până la 15:00 când am plecat spre plajă. Băieții au ales să se odihnească în camere, în timp ce fetele au ieșit la piscină, o pregătire sufletească înainte de a ajunge la mare. Bineînțeles, toată lumea care a ieșit la piscină trebuia să folosească șepci sau pălării și cremă de protecție solară.

Tabara vara cipru 110717

Așteptarea și drumul până la plajă au meritat din plin. Nici nu ne-am întins prosoapele, ci am fugit cu toții să ne răcorim în apă atunci când am ajuns.

Tabara cu insotitor cipru 110717

Tabere vara cipru 110717

Tabere cu insotitor cipru 110717

Timpul petrecut la plajă a fost împărțit între bălăceală în apă, joc cu mingea în apă și pe plajă, și desigur lenevitul la soare, nu înainte de a ne asigura că toată lumea a folosit loțiune pentru protecție solară. A fost o zi fierbinte astăzi în Limassol și la fel se anunță și următoarele!

Tabara limba engleza cipru 110717

Tabara cipru 110717

La cina de la oră 19:00 am avut paste cu carne, legume, salată, prăjiturică cu Nutella și pepene. Desigur, fiecare elev este liber să mănânce cât dorește și din ceea ce observ eu, mâncarea este pe placul copiilor.

Tabere cipru 110717

Activitatea de seară a început promițător. Pentru a se cunoaște mai bine între ei, dar și cu colegii din Franța, copiii au fost puși să stea față în față, băieți vs fete, să vorbesca pentru 40-50 secunde, apoi să se mute spre dreapta un loc băieții. La final toată lumea cunoaște pe toată lumea :).

Tabere internationale cipru 110717

Tabere in strainatate cipru 110717

A urmat seara de film în aer liber. Am avut de ales dintre 4 filme: s-a decis vizionarea Fist Fight, cu subtitrarea în engleză, desigur. Laurence ne-a adus popcorn. Yummmy 🙂 Filmul s-a terminat la 10:30 și a fost pe placul copiilor.

Tabara in strainatate cipru 110717

Suntem la finalul celei de-a treia zi în tabără din Cipru, vremea e superbă, elevii se simt bine, condițiile sunt foarte bune și activitățile sunt variate! Se anunță încă o tabără excelentă!

Mâine ne așteaptă o nouă zi cu activități interesante – nu ratați jurnalul!

Puteți vedea mai multe poze din ziua 3 a taberei din Limassol, Cipru aici: Facebook Album Tabără Cipru.