Tabără Engleză Cipru – Ziua 4

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 4 – Cursuri, plajă, dansuri și jocuri

Suntem deja în a patra zi de tabără – timpul trece repede, însă amintirile frumoase se acumulează. La micul dejun David N. a făcut o mărturisire care m-a bucurat nespus: “Ce bine că ne înțelegem cu Dvs, sunteți de gașcă” 🙂

După micul dejun ne-am îmbarcat în autocar pentru a merge la școală. Pe drum, Angela ne-a dat brățările aferente fiecărei echipei. Din echipa lui Adam, brățara roșie, fac parte: Andrei, David N., Sara, Alicia, Cyntia, Alexia, Melinda și Kristina. Din echipa lui Laurence, brățara albastră, facem parte David B și cu mine :). Aceste brățări au fost distribuite în funcție de nivelul de cunoștințe al elevilor, grupele fiind combinate cu participanți din Franța și Rusia.

Tabara engleza cipru 120717

De astăzi s-au format și grupele de engleză pe nivel de cunoștințe. Astfel, există 3 grupe de studiu, de la pre-intermediate până la upper intermediate – advanced.

Tabere engleza cipru 120717

Tabara in strainatate cipru 120717

Activitățile gândite pentru copii la orele de engleză au fost despre sport și traveling. Au învățat multe cuvinte și expresii noi, care pot fi puse în practică chiar aici în Cipru :). Împărțiți în grupuri au făcut exerciții pentru puncte: red team against blue team. Primul joc a fost un fel de board game, unde echipa care a adus cele mai bune argumente a primit puncte. Apoi, ajutați de zaruri, trebuiau să facă o descriere a imaginii unde acesta pica.

Tabere in strainatate cipru 120717

După cursuri ne-am întors la hotel, unde am luat prânzul: pește pane cu orez și nelipsitul pepene.

Până la oră 15:00 când am plecat spre plajă, ne-am făcut încălzirea în piscină.

Tabere de vara cipru 120717

Marea și soarele au fost și astăzi la fel de prietenoși cu noi :). Ne-am bălăcit, ne-am jucat cu mingea și cu paletele de ping pong.

Se pare că activitatea de aseară a dat roade, copiii începând să discute mai mult între ei, Sara ne-a spus că “băieții francezi sunt cool”.

Tabara engleza in strainatate cipru 120717

Tabara engleza cu insotitor cipru 120717

După plajă ne-am îndreptat către hotel, unde după o răcorire în piscină am luat cină. Am avut o mâncărică de pui cu cous cous și salată.

Tabara limba engleza cipru 120717

Activitatea de seară a început mai timid însă s-a terminat spectaculos. Francezii au reușit să ne impresioneze prin abilitățile lor de dans. Noi am fost puțin mai stângaci, însă le-am admirat și aplaudat prestația. Seara pentru grupul nostru s-a încheiat la o întrunire de board games. Copiii au prins drag de jocurile “Uno” și”Cluedo”. Deocamdată nimeni nu și-a luat revanșa la Cluedo, însă ne perfecționam :).

Tabere limba engleza cipru 120717

Tabara internationala cipru 120717

Tabere internationale cipru 120717

Puteți vedea mai multe poze din ziua 4 a taberei din Limassol, Cipru aici: Facebook Album Tabără Cipru.