Tabără Engleză Cipru – Ziua 7

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 7 – Plimbare cu vaporașul și fashion show

Au trecut deja 7 zile de când suntem în tabără în Cipru. Astăzi ne aștepta o zi lungă, așadar trezirea a fost mai matinală că de obicei. La 8:15 eram cu toții în autocarul care ne-a dus către locul unde, conform mitologiei, s-a născut Afrodita. Am stat acolo apriximativ 15 minute, am făcut poze și am admirat priveliștea superbă.

Tabara engleza cipru 150717

După un drum de încă 30 min, am ajuns în port. Vaporul pe care urma să urcăm ne-a dus cu gândul la Pirații din Caraibe, și am anticipat bine, deoarece am fost întâmpinați de aceștia :).

La un moment dat vaporul s-a oprit pentru 2-3 ore, iar copiii au profitat de moment pentru binecunoscuta bălăceală, cei mai curajoși sărind în apă de la înălțime.

Am primit prânzul pe vaporaș: paste, frigărui de pui, salate, prăjituri, pepene.

Întorși în port, am avut timp liber de plimbare și shopping de suveniruri pentru 30-45 min.

Următoarea destinație a fost teatrul antic Kurion, unde ne-am plimbat de voie și am putut admira priveliștea superbă către mare.

Tabere limba engleza cipru 150717

În jurul orei 17:00 ne-am întors din lungă călătorie, extrem de încântați de locurile vizitate dar în același timp și puțin obosiți. Așadar, am profitat de timpul rămas până la cină pentru a ne odihni în camere.

La cină din această seară am avut paste, fasole, carne de porc sau pui la grătar, salată, pepene.

La ora 20:30, noi ne pregăteam de Fashion Show. După ce Laurence și Adam ne-au adus la cunoștință regulile jocului și recuzita, ne-am împărțit în grupe de câte 5 copii, evident blue and red team, mixt de români și francezi, iar timp de 1 h am depus tot talentul, creativitatea și energia pentru că ținutele create să fie pe placul juriului și a publicului. Nu a fost ușor, dar rezultatul a fost spectaculos :).

Tabere engleza cipru 150717

Puțin timizi la urcarea pe podium, tracul a dispărut o data cu primele urale ale publicului. Ne-am bucurat de prezentarea unor colecții hot couture: Gucci, Bin, Super Girls, Flowers…

Tabara in strainatate cipru 150717

După o deliberare dificilă, juriul a decis. Best oral presentation and best collection: Gucci, unde Andrei a fost prezentarorul, iar modelul masculin David N.

Tabere in strainatate cipru 150717

Well done everyone!

Mai multe imagini din ziua 7 a acestei tabere aici: Tabăra Engleză Cipru Album Facebook