Tabără Engleză Cipru – Ziua 9

Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22

Ziua 9 – O nouă săptămână în Cipru

Ne aflăm la începutul unei noi săptămâni de tabără în Cipru și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce cursuri, excursii și activități ne-a pregătit școala. Soarele ne-a răsfățat încă de la primele ore ale dimineții, anunțându-se o zi perfectă pentru plajă.

În prima parte a zilei am fost la Columbia Private School pentru cursurile de limba engleză. Că de obicei, autocarul ne-a așteptat la 8:30 pentru a ne transporta la școală. De astăzi s-a creat o nouă grupă de engleză, nivel avansat, formată din băieții noștri, copii ruși și francezi. Lucrează cu teacher Nicole.

În cadrul cursurilor de engleză copiii au lucrat fise în care au avut de dezbătut diverse teme precum: Find the mistery murder “Jack the ripper”, Body idioms, Why do teenagers drink?, Aliments and injuries/ treatments and remedies, Clothes and fashion, Tattoos and piercings, Coca Cola vs Pepsi.

Se lucrează în grupe de câte 2 sau 4, iar pentru fiecare fișa lucrată se primesc puncte, așadar, cele mai bune argumente sunt apreciate și punctate. Spre exemplu, în clasa Alexiei, echipă albastră a strâns astăzi 500 de puncte, în timp ce echipă roșie doar 200 de puncte. Se pare că echipă albastră a fost mai în formă astăzi :).

La prânzul de la 13:00 am avut chicken nuggets cu cartofi prăjiți, paste, salată asortată, pepene.

Tabara engleza cipru 170717

Până la ora 15:30 când ne-am îndreptat  spre plajă, ne-am răcorit în piscină sau ne-am odihnit în camere. După o bălăceală în mare, ne-am îndreptat spre zona special amenajată pentru volei.

În echipe de câte 5 sau 6, băieții ne-au reprezentat în echipa care astăzi nu a fost în formă maximă, dar se anunță o revanșă.

Până la cină ne-am răcorit, din nou, în piscină.

Karaoke, activitatea de seară, a început la 20:30. Francezii și-au făcut încălzirea cu melodia din filmul de animație Frozen –  “Let it go” varianta în limba franceză :), urmând apoi binecunoscută piesă “Shape of you” în engleză a lui Ed Sheeran!

Tabara cu insotitor cipru 170717

Tabere in strainatate cipru 170717

După o scurtă încălzire, am urcat și noi pe scenă, în uralele și cu ajutorul francezilor am cântat împreună “Dragostea din tei” și “It’s my life”.

Tabere engleza cipru 170717

Un duel superb fețe vs băieți: Grace – “You’re the one that I want!” a încheiat seară de karaoke. Bravo copii!

Tabere cu insotitor 170717

Tabara in strainatate cipru 170717

A fost o seară frumoasă care s-a încheiat cu faimosul joc “Uno”.

Mai multe imagini din ziua 9 a acestei tabere aici: Tabăra Engleză Cipru Album Facebook

« Ziua 8: Water Park