Tabăra internațională din Dubai, 2021

Reîncepem sezonul taberelor internaționale organizate de către Qdays cu o nouă destinație! Dubai ne va fi gazdă pentru două săptămâni. Tabăra de engleză se va desfășura în școala EF din Internet City, Dubai. Urmăriți jurnalul de tabără internațională pentru a fi la curent cu experiența elevilor și nu uitați să reveniți zilnic pentru noutăți!

Apr 22

Tabără Internațională Dubai – Ziua 14

Ziua 14 – Ultima zi in tabăra de la EF Dubai

Încheiem ultima zi de tabără în stil tradițional, după lecții de dimineață, ceremonia de absolvire, o ultimă escapadă la plajă, un seminar academic și desigur, cina tradițională! Ultima zi de tabără a fost pe cât de lungă, pe atât de frumoasă!

Citeste mai mult
Apr 21

Tabere Internaționale Dubai – Ziua 13

Ziua 13 – O zi de școală, o seară pe yacht

Știți cum de regulă, în excursii activitățile interesante se fac primele și apoi spre sfârșitul excursiei rămân doar cele ce trebuie făcute? Ei bine, aici parcă activitățile interesante se aglomerează pe final! Elevii din tabără vor ține minte cu siguranță ziua de astăzi.

Citeste mai mult
Apr 20

Tabere Internaționale Dubai – Ziua 12

Ziua 12 – Istorie în Al Fahidi și distracție la mall

Ziua de marți a fost una plină, din nou! Întotdeauna încercăm în tabere să surprindem și cultura locului în care mergem. Astăzi elevii din tabără au putut învăța puțin despre felul în care se trăia în Dubai înaintea descoperirii petrolului. Seara în tabără ne-am petrecut-o la mall, pentru mult așteptatele cumpărături.

Citeste mai mult
Apr 19

Tabere Internaționale Dubai – Ziua 11

Ziua 11 – Dubai Frame iar apoi în vârful lumii!

Am profitat astăzi de o pauză în cursurile elevilor pentru a ajunge la un obiectiv mai îndepărtat – Dubai Frame. Programul de tabără a continuat apoi cu prânzul, alte cursuri interesante iar apoi o vizită la cea mai înaltă clădire din lume.

Citeste mai mult
Apr 17

Tabără în Străinătate Dubai – Ziua 9

Ziua 9 – Aquaventure, Atlantis, Palm, Dubai

Chiar când credeam că am avut parte de suficientă experiență plină de adrenalină în tabăra din Dubai, iată-ne din nou după o zi de aventură. De acestă dată în parcul acvativ Aquaventure, cel mai mare parc din regiune.

Citeste mai mult
Apr 18

Tabără în Străinătate Dubai – Ziua 10

Ziua 10 – Ziua la cursuri, apusul pe plaja iar seara la bowling

Chiar dacă acasă este încă weekend, pentru noi, în tabără, săptămâna de cursuri a început deja! A fost o nouă zi lungă și pentru unii chiar foarte lungă. Am început săptămâna doi de tabără în forță cu lecții interesante, unele grupe de studiu cu profesori noi, apoi ne-am relaxat și am râs la bowling.

Citeste mai mult
Apr 16

Tabără în Străinătate Dubai – Ziua 8

Ziua 8 – O experiență autentică!

Dragilor, v-a plăcut ziua de azi din tabără? I-am întrebat când am ajuns înapoi la hotel... Daaaa, mai vrem! Super mișto! Și eu mai doresc! Cam astea au fost răspunsurile.. Ce am făcut azi? Am fost puțin în deșert fiindcă la noi, weekendul începe vinerea...

Citeste mai mult
Apr 15

Tabără în Străinătate Dubai – Ziua 7

Ziua 7 – O zi specială în tabără!

Astăzi a fost o zi specială în tabăra internațională din Dubai. Pe lângă cursuri și experiența taberei, am avut parte și de o dublă aniversare!

Citeste mai mult
Apr 14

Tabără Internațională Dubai – Ziua 6

Ziua 6 – Plajă, cursuri și Global Village!

Astăzi a fost din nou o dimineață perfectă la plajă! Pentru că nimeni nu a avut cursuri de dimineață, am relansat invitația de a pleca la plajă la ora 7:30! De data aceasta aproape toți elevii din tabără au ales să vină și ce bine a fost!

Citeste mai mult
Apr 13

Tabără Internațională Dubai – Ziua 5

Ziua 5 – O zi la plajă – de două ori!

O nouă zi frumoasă, plină și călduroasă în tabăra internațională din Dubai! Am început ziua foarte devreme alături de Alex, Ruxi, Teo și Melinda în timp ce alți elevi au avut parte de vizita la moschee sau au mers la cursuri.

Citeste mai mult
Apr 12

Tabără Internațională Dubai – Ziua 4

Ziua 4 – Cultură locală, tradiție și modernism

Wow, ce zi plină am avut și astăzi! Nu doar că elevii și-au început cursurile dar au avut parte și de mai multe activități interesante! Tabăra aceasta devine tot mai captivantă pe zi ce trece și pe măsură ce ne obișnuim mai tare cu orașul.

Citeste mai mult
Apr 11

Tabără Internațională Dubai – Ziua 3

Ziua 3 – Prima zi de școală și un scurt tur

Iată că aventura noastră din tabăra internațională din Dubai a început cu adevărat! Astăzi, nu doar că ne-am făcut prieteni noi, internaționali, dar am reușit să și explorăm câteva părți interesante ale orașului – inclusiv plaja!

Citeste mai mult
Apr 10

Tabără Internațională Dubai – Ziua 2

Ziua 2 – Jocuri și zâmbete!

Unele lucuri sunt înafara controlului nostru, chiar și în tabără! Important este să obținem tot ce e mai bun din fiecare situație! Rezultatele testelor din aeroport s-au lăsat îndelung așteptate, așa că ziua de azi a fost petrecută în preajma hotelului, ocazie cu care am descoperit un parc tare drăguț chiar în spatele clădirii.

Citeste mai mult
Apr 09

Tabără Internațională Dubai – Ziua 1

Ziua 1 - În zbor, din nou!

Entuziasmul ultimelor zile, dorul de a călători, toate pregătirile și frenezia organizării unei plecări ”din scurt” au culminat astazi puțin după prânz, când grupul s-a reunit la aeroport pentru a deschide sezonul de tabere 2021. Bucuria unei noi tabere, călătoria și prima seara în Dubai!

Citeste mai mult