Jurnalul de Tabără Internațională Honolulu 2022

Fiți la curent cu tabăra Qdays din Honolulu zi de zi pentru a vedea noutățile din această destinație paradisiacă! Participanții la tabără vor avea parte de cursuri, soare, priveliști spectaculoase, activități inedite și multe amintiri frumoase alături de noi colegi din întreaga lume. Tabăra din Honolulu, SUA se desfășoară în perioada 10 – 23/30 iulie 2022!

Jul 30

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 21

Ziua 21 - Călătorim spre casă

Iată că se încheie șederea noastră în tabăra de limba engleză de trei săptămâni în Hawaii și astăzi pornim la drum spre casă. Va fi o călătorie lungă, având în vedere că ne aflăm la o distanță de aproape 15.000 de kilometri de București, dar păstrăm cu noi spiritul Aloha. ?

Citeste mai mult
Jul 29

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 20

Ziua 20 - Sunrise hike, Iolani Palace, absolvire și artificii

Ziua de vineri a fost una plină, plină: ne-am trezit dis-de-dimineață pentru o drumeție la răsărit, am vizitat Palatul Regal Iolani, am participat la ultimele cursuri de engleză, am avut ceremonia de absolvire, iar seara am urmărit artificiile de pe Magic Island!

Citeste mai mult
Jul 28

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 19

Ziua 19 – Templul Byodo-In, surf și relaxare pe plajă

După cursurile de joi dimineață, am vizitat Templul Byodo-In, am fost la surf sau ne-am relaxat pe plajă. Ne bucurăm din plin de ultimele zile din tabără!

Citeste mai mult
Jul 27

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 18

Ziua 18 – Test de absolvire şi Muay Thai pe Magic Island

Miercuri, elevii din tabăra din Honolulu au susținut testul de absolvire, iar seara au participat la o sesiune de Muay Thai pe Magic Island!

Citeste mai mult
Jul 26

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 17

Ziua 17 – Cursuri, surf, shopping și înghețată

Marți a fost o zi dedicată cursurilor de dimineață, cursurilor de interes special, relaxării pe plajă sau la cumpărături, iar seara ne-am delectat cu o înghețată.

Citeste mai mult
Jul 25

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 16

Ziua 16 - Cursuri, delfini și spectacol de seară

Ziua de luni în tabăra de engleză din Hawaii a fost despre cursuri, snorkeling cu delfini și pești tropicali, spectacol luau de seară și cină la un restaurant japonez.

Citeste mai mult
Jul 24

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 15

Ziua 15 - Lazy Sunday

După două săptămâni pline în tabără, ziua de duminică am dedicat-o relaxării: o zi fără cursuri, fără excursii sau activități. O zi pe care fiecare dintre elevi a putut să și-o organizeze după bunul plac.

Citeste mai mult
Jul 23

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 14

Ziua 14 – Excursie pe Big Island

Ziua de sâmbătă a fost caracterizată de călătorii: grupul care stă trei săptămâni în tabără a călătorit spre Big Island pentru un tur al insulei, iar grupul de două săptămâni și-a încheiat astăzi șederea în Hawaii și a pornit spre casă.

Citeste mai mult
Jul 22

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 13

Ziua 13 – Finalul săptămânii 2, cu artificii

Iată-ne la finalul celei de-a doua săptămâni de tabără, iar astăzi, după o zi în care am fost matinali și harnici, am încheiat seara în largul coastei cu focuri de artificii.

Citeste mai mult
Jul 21

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri, graffiti și cadouri

Joi elevii din tabăra din Hawai au început cursurile de dimineață, apoi am continuat cu o plimbare prin cartierul Kaka’ako, plajă și o seară de cadouri.

Citeste mai mult
Jul 20

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 11

Ziua 11 – Surf, teste de absolvire și BBQ în parc

Miercuri, deoarece cursurile începeau doar în jurul prânzului, am profitat de orele libere de dimineață pentru o incursiune la plajă și ne-am încercat abilitățile la surf. La școală, elevii care își încheie programul în această săptămână au susținut testul final, iar apoi am participat cu toții la un grătar în Magic Island.

Citeste mai mult
Jul 19

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 10

Ziua 10 – Lecții de engleză și broaște țestoase!

Marți, toți elevii au început cursurile dis-de-dimineață, iar la ora 8:20, după ce și-au luat micul dejun la școală erau deja în clase. După masa de prânz, ne-am delectat pe un catamaran, înotând alături de țestoase, iar seara am încheiat-o după placul fiecăruia.

Citeste mai mult
Jul 18

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 9

Ziua 9 – În vizită la Zoo și o nouă săptămână de școală

În această dimineață, după un weekend lung în care toți elevii și-au bătut probabil recordurile la mers pe jos, prezența a fost scăzută la grădina zoologică. Unii dintre cei care nu au participat la vizita de la Zoo, s-au odihnit, iar alții au ieșit pe plajă pentru razele dimineții.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 8

Ziua 8 – Turul Insulei O'ahu

Astăzi, programul nostru a inclus un tur al insulei O’ahu, pentru a învăța despre locurile faimoase și pentru a descoperi câteva dintre secretele acesteia chiar de la un localnic.

Citeste mai mult
Jul 16

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 7

Ziua 7 – În vizită la Pearl Harbour

Ziua de sâmbătă am petrecut-o la Pearl Harbour, explorând muzeul submarinului, nava de război USS Missouri și muzeul aviației.

Citeste mai mult
Jul 15

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 6

Ziua 6 – Centrul Cultural Polinezian

Aloha!

Vineri a început la școală cu micul dejun și o sesiune de ghicit viitorul și a continuat cu o experiență culturală extrem de bogată la Centrul Cultural Polinezian într-o excursie ce ne-a purtat pe 6 insule, prin 6 culturi cu ale lor tradiții, dansuri și cântece!

Citeste mai mult
Jul 14

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 5

Ziua 5 – Lecții, surf și picnic la apus

Aloha!

În această dimineață toți elevii au început cursurile la 08:20 și după micul dejun cu toții erau pregătiți să intre la ore. Am continuat ziua cu activități specifice destinației – o sesiune de bronzare, o sesiune de surf, un picnic pe plajă la apus!

Citeste mai mult
Jul 13

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 4

Ziua 4 – O excursie în junglă, și noi cursuri

Aloha!

După cum vă spuneam în jurnalul de ieri, astăzi vom prezenta în detaliu drumeția spre Cascada Lulumahu. Daca ieri, Istvan și Ors au explorat zona, astăzi a fost rândul pentru încă 10 participanți să se bucure de junglă, cascadă și priveliști uimitoare. Acoperim desigur și activitățile făcute de ceilalți elevi ?

Citeste mai mult
Jul 12

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 3

Ziua 3 - Lecții, pizza și Magic Island

Aloha! Astăzi elevii au avut primele cursuri în grupele de studiu în care au fost repartizați. Când nu au fost la lecții, s-au relaxat la plajă, iar seara am încheiat-o înconjurați de imagini spectaculoase, pe Magic Island!

Citeste mai mult
Jul 11

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 2

Ziua 2 – Prima zi la școală și ghizi în devenire

Astăzi am avut parte de o prezentarea din partea școlii, iar apoi, Ana și Ruxi ne-au invitat să explorăm una dintre cele mai frumoase plaje din Waikiki.

Citeste mai mult
Jul 10

Tabăra Engleză Hawaii – Ziua 1

Ziua 1 – Aloha Hawaii

Nu puteam începe altfel prima zi a acestui jurnal, nu-i așa? Însă prima noastră zi de tabără se încheie după ceva mai bine de 48 de ore. Această primă filă de jurnal este despre cum am călătorit, despre San Francisco și cuprinde, bineînțeles primele impresii din Honolulu.

Citeste mai mult