Jurnalul de Tabără Internațională pentru Juniori Cambridge 2022

Trăiți alături de elevii juniori Qdays experiența taberei internaționale din Cambridge! Nu uitați să vizitați această pagină în fiecare zi pentru a sta la curent cu experiența grupului din campusul britanic Cambridge Clare. Cu siguranță, nu vor lipsi activitățile, vizitele, cursurile și noii prieteni internaționali făcuți aici! Tabăra internațională  pentru Juniori din Cambridge are loc în perioada 07 – 20 august 2022!

Aug 20

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 14

Ziua 14 - Drumul spre casă

Iată-ne la final de tabără, pentru unii dintre elevi prima experiență departe de casă, pentru alții prima tabără. O zi grea și lungă, nu doar din cauza calătoriei până acasă dar și din cauza despărțirii de prietenii pe care ni i-am făcut aici.

Citeste mai mult
Aug 19

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 13

Ziua 13 – Absolvire și ultima zi de tabără

Ultima zi din tabăra Cambridge... aș vrea să spun că abia așteptăm să ne întoarcem acasă, dar cred că vorbesc în numele tuturor când spun că am mai fi dorit să stăm încă o săptămâna.

Citeste mai mult
Aug 18

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 12

Ziua 12 – Aniversare, activități și petrecere

Joi a fost o zi cu adevărat memorabila pentru noi și mai ales pentru Mara, sărbătorita noastră, care a împlinit astăzi vârsta frumoasa de 12 ani! La Mulți Ani!

Citeste mai mult
Aug 17

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 11

Ziua 11 – O vizită la muzeu și karaoke!

Am ajuns deja la jumătatea acestei săptămâni. Simțim că timpul trece extrem de repede, în defavoarea noastră :( . Elevii din tabăra de limba engleză descoperă cât de adevărat este că timpul zboară când te distrezi și tot mai mulți ne întreabă dacă pot să mai rămână în Cambridge.

Citeste mai mult
Aug 16

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 10

Ziua 10 - Cursuri, activități și istorie pe râul Cam

Ne apropiem cu pași repezi de mijlocul celei de-a doua săptămâni iar elevii din tabără se simt tot mai mult ca acasă în campusul cu care sunt deja foarte obișnuiți și desigur cu programul pe care școala de aici îl pregătește elevilor din tabără.

Citeste mai mult
Aug 15

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână

A început a doua săptămână de tabără EF Cambridge. Venim după un weekend în care ne-am relaxat, ne-am încărcat bateriile, un weekend cu peripeții, bucurii, în care ne-am plimbat prin Londra luând pulsul unui oraș magnific.

Citeste mai mult
Aug 14

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 8

Ziua 8 – O zi în parc

Duminica în Cambridge a fost una relativ liniștită. Am profitat de această duminică pentru a ne reface după o săptămâna plină. Am început ziua, ca de obicei, cu micul dejun după care ne-am relaxat bucurându-ne de campus și spațiile din împrejurimi.

Citeste mai mult
Aug 13

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 7

Ziua 7 - Excursie la Londra

Sâmbătă a fost ziua mult așteptată a excursiei în Londra. Aici ne-am bucurat de priveliști spectaculoase asupra orașului din faimosul London Eye și am explorat la pas câteva dintre renumitele obiective britanice, profitând din plin de experiența aceasta.

Citeste mai mult
Aug 12

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 6

Ziua 6 - Învățăm, explorăm, încercăm lucruri noi

O zi obișnuită astăzi pentru juniorii noștri, care au participat la cursuri și activități, însă într-un ritm mai relaxat. Seara ne-am bucurat de o sesiune de jocuri pe calculator, însă ne-am culcat cu toții destul de devreme, entuziasmați fiind pentru excursia de mâine.

Citeste mai mult
Aug 11

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 5

Ziua 5 – Cursuri, piscină și color disco party

Astăzi în tabăra din Cambridge a fost o zi pe cât de plină, pe atât de frumoasă. După ce toți elevii au participat la cursuri, am avut ocazia să ne relaxăm cu toții la piscină, iar seara ne-am distrat în campus la petrecerea cu pudră colorată și muzică pentru toate gusturile.

Citeste mai mult
Aug 10

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 4

Ziua 4 – Noi prieteni, cursuri și activități interesante

Juniorii grupului din Cambridge relaționează din ce în ce mai bine, legând noi prietenii în fiecare zi. Astăzi, în afară de participarea la cursurile de limba engleză, elevii au fost fie ghizi de oraș pentru un alt grup internațional, fie regizori și actori - făcând un filmuleț tematic, fie au participat la vânătoarea de comori organizată de școală.

Citeste mai mult
Aug 09

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 3

Ziua 3 – Am început cursurile de engleză

Astăzi elevii din tabără au început cursurile de limba engleză, dar și activitățile extrașcolare. Pe zi ce trece ne crește entuziasmul în campus (500 de elevi suntem în prezent), iar cei de la școala EF chiar știu cum să ne țină antrenați în activitățile caracteristice taberei.

Citeste mai mult
Aug 08

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 2

Ziua 2 – Familiarizare cu școala și orașul

A doua zi a taberei din Cambridge a fost o zi dedicată prezentării de bun venit și turului de oraș. Ne-am familiarizat așadar cu campusul și împrejurimile, școala, dar și cu orașul acesta deosebit.

Citeste mai mult
Aug 07

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 1

Ziua 1 – A început tabăra de limba engleză din Cambridge!

Prima zi din tabăra pentru Juniori a fost una dedicată călătoriei, acomodării cu campusul și odihnei. Entuziasmați și curioși, elevii au ajuns astăzi în campus, iar de mâine se vor familiariza cu programul academic și cel al viitoarelor activități.

Citeste mai mult