Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 11

Ziua 11 – O vizită la muzeu și karaoke!

Am ajuns deja la jumătatea acestei săptămâni. Simțim că timpul trece extrem de repede, în defavoarea noastră :( . Elevii din tabăra de limba engleză descoperă cât de adevărat este că timpul zboară când te distrezi și tot mai mulți ne întreabă dacă pot să mai rămână în Cambridge.

Deși se anunța o zi cu ploaie, tipic britanică, dar atipica ținând cont de valul de căldură pe care l-am avut până acum, soarele ne-a zâmbit la primele ore ale dimineții și astfel am putut și astăzi să ne bucurăm de activitatea mult așteptată de toți tinerii din tabără, și anume punting-ul. După cum am menționat și ieri în jurnal, unii dintre elevi au participat ieri la această sesiune de punting, iar ceilalți s-au putut bucura astăzi de această activitate inedită și relaxantă.

1 tabere anglia elevi 170822

2 tabere anglia elevi 170822

Astfel, după micul dejun, ne-am îndreptat fiecare spre liderul EF cu care urma să mergem la activități, unii elevi participând la punting, iar alții la vizitarea muzeului de zoologie. Dacă nu știați deja, elevii sunt atribuiți diverselor grupe de activități și fiecare grupă are câte unul sau doi lideri locali care îi însoțesc pe elevi în aventurile lor din Cambridge, în partea programului care vizează activități.

3 tabere anglia elevi 170822

Vizita la muzeul de zoologie a fost una extrem de interesantă, elevii învățând despre animalele care au trăit in diferite ere ale Pământului, cand clima, fauna și flora erau total diferite față de ce avem noi astăzi. Exponatele sunt o capsula a timpului care ne învață că totul este trecător și trebuie să profităm de fiecare clipă împreună.

4 tabere anglia elevi 170822

 

La masa de prânz ne-am delectat cu lasagna de vită, cous cous, broccoli și mazăre la abur, salată de fructe și tartă de lămâie. Yummy! Meniurile din tabără iau în calcul atât nevoia de energie a tinerilor cât și o dietă sănătoasă care să cuprindă o varietate de alimente proaspete ori gătite sănătos.

În partea a doua a zilei, tinerii au participat la cursurile gândite special pentru ei de echipa academică EF. Există o multitudine de activități la care un elev participă pe parcursul acestei tabere, excursii și vizite ori activități de lucru în echipă care se pot desfășura atât în aer liber cât și în spațiile interioare din campus.

5 tabere anglia elevi 170822

A fost o zi plină de activități și cu multe lucruri în program! Elevii din tabără resimt și puțină oboseală fiindcă fiecare zi de aici înseamnă un program plin și foarte puțin timp de respiro ceea ce e foarte interesant pentru copii dar și foarte nou, cel puțin pentru unii dintre ei. Mai mult decât orice, contează că ne-am făcut noi prieteni, că reușim zi de zi să experimentăm lucruri noi și interesante din care avem numai de învățat.

6 tabere anglia elevi 170822

După cină, școala a pregătit o seară de karaoke la care Teo, Sebi si Hannah au primit ovații pentru melodiile pe care și le-au ales să le interpreteze. Am râs, am aplaudat și ne-am distrat de minune împreună!

9 tabere anglia elevi 170822

După karaoke ne-am îndreptat spre camere. Mâine avem testul final, iar elevii vor să fie în formă maximă pentru a obține rezultate cât mai bune.

Mai multe imagini din ziua 11 de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge