Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 14

Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Ziua 14 – Drumul spre casă

Iată-ne la final de tabără, pentru unii dintre elevi prima experiență departe de casă, pentru alții prima tabără. O zi grea și lungă, nu doar din cauza calătoriei până acasă dar și din cauza despărțirii de prietenii pe care ni i-am făcut aici.

Dimineața am petrecut-o împachetându-ne bagajele cu grijă și verificând cu atenție camerele una câte una pentru a ne asigura că nu ne-am uitat nimic în urmă. Micul dejun ne-a dat energia necesară pentru a muta bagajele în recepția școlii și pentru a ne organiza în așa fel încât să reușim totodată să facem ultimele cumpărături de suveniruri – tradiționalul ceai englezesc.

1 tabere internationale anglia 210822

La ora 12 ne-am îmbarcat în autorcarul ce avea să ne ducă la aeroportul Heathrow și alături de reprezentantul EF care ne-a însoțit, am lăsat un alt grup mai întâi la unul dintre terminalele vecine. Aveam timp suficient așa încât nu era cazul să ne grăbim nicăieri. Odată ajunși la terminalul 3 am folosit timpul rămas pentru a ne completa fișele de feedback astfel încât să putem înțelege opinia elevilor la finalul taberei.

2 tabere internationale anglia 210822

3 tabere internationale anglia 210822

Procedurile de pregătire a zborului nu au durat foarte mult așa încât nu am fost pe fugă nici înainte de îmbarcare. Cu grijă și atenție pentru lucrurile noastre așa încât să nu uităm nimic în urmă ne-am îmbarcat și ne-am luat locurile în avionul ce avea să ne ducă în București, sosirea fiind programată chiar și cu o mică întârziere puțin după miezul nopții.

4 tabere internationale anglia 210822

Ne-am recuperat bagajele, ne-am bucurat de ultimele poze pe post de amintire din tabără iar apoi ne-am reunit cu părinții ce așteptau nerăbdători pe partea cealalta a porților de sosire. Două săptămâni de experiențe frumoase, de locuri noi și oameni diverși, de învățături și amintiri pe care le vom purta în inimile noastre mult timp de acum încolo.

5 tabere internationale anglia 210822

6 tabere internationale anglia 210822

Pe curând!

“Excursia a fost superba la fel ca destinația.Mâncarea a fost Ok iar vremea variata. Serviciile oferite de Qdays au fost minunate.Mi au plăcut ff mult profesorii din campus dar si colegii. Am avut oportunități de a ne cunoaște si face activități împreuna. Activitățile au fost super distractive. In concluzie recomand taberele internaționale de la Qdays??”

7 tabere internationale anglia 210822

“Aceasta excursie a fost una care nu o sa o uit niciodată am creeat legături strânse cu prietenii noi. Parca ieri eram în fata campusului așteptând sa-mi primesc cheia de la camera. Locul acesta o sa-mi lipsească.”

8 tabere internationale anglia 210822

“Mi-a plăcut foarte mult! Sunt sigura ca voi veni și la anul!”

“A fost cea mai frumoasa vacanta!”