Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 4

Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Ziua 4 – Noi prieteni, cursuri și activități interesante

Nu știu exact de cât timp avem nevoie pentru a ne face prieteni noi, dar în a patra zi a taberei din Cambridge am simțit ceva nou, diferit, o schimbare în atmosfera din tabără, iar la sfârșitul zilei am realizat că era vorba despre prietenie și modul în care elevii au început să relaționeze. Se simte în întreaga tabără, atât în relațiile dintre elevi, cât și dintre aceștia și echipa EF/profesori.

8 - tabara engleza cu insotitor uk 10082022

Am început ziua cu micul dejun, însă fără să ne mai întrebăm ce, cum, și unde vom face ceea ce avem inclus în program? Știm deja cum funcționează lucrurile la Clare College. Am luat rapid micul dejun (hashbrowns, brânză, cereale, toast, unt, gem, fructe, suc) și am început cu nerăbdare a doua zi de cursuri de engleză și activități extracuriculare.

1 - tabara engleza cambridge juniori 10082022

2 - tabara juniori in strainatate anglia 10082022

Pentru activitățile de dimineață, elevii de 10-12 ani au trebuit să joace rolul de ambasadori EF și să prezinte atracțiile orașului unui grup de elevi ruși. Grupul de 12-14 ani a avut de făcut un filmuleț tematic la alegere folosind însăși orașul Cambridge ca platou de filmare. De asemenea au participat la un treasure hunt în care s-au întrecut pentru a găsi indiciile lăsate de reprezentanții EF. Un grup mixt, format din câțiva studenți, români și străini, a fost cel câștigător. Deci deja începem să ne facem simțită prezența, aici în Cambridge.

4 - tabara anglia 10082022

 

7 - tabara cu insotitor de grup anglia 10082022

6 - tabara juniori engleza anglia 10082022

La cursurile de după amiază, elevii au avut și azi aceiași profesori de engleză și și-au dezvoltat abilitățile de comunicare prin diverse activități interactive, dar și de gramatică, vocabular, citire și ascultare. Toți sunt încântați de ceea ce fac la ore, iar profesorii  sunt surprinși în mod plăcut de felul în care românii vorbesc limba engleză.

3 - tabara marea britanie 10082022

Cina a constat în burger and fries, mâncarea preferată a multor copii. Și pe bună dreptate.:) La desert am avut un cheesecake de ciocolată – o răsplată bine meritată pentru felul în care s-au comportat elevii. 

După cină, am mers toți la sala de filme, unde am vizionat clipurile tematice filmate de toți elevii, din grupul nostru dar și internaționali. Ne-am bucurat să descoperim creativitatea elevilor în clipuri care mai de care mai amuzante și interesante.

5 - tabara engleza marea britanie 10082022

Așa s-a încheiat încă o zi excelentă în tabăra din Cambridge. Urmăriți jurnalul de mâine pentru următoarele activități! Pe curând!

Mai multe imagini din ziua a 4-a de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge