Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 5

Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Ziua 5 – Cursuri, piscină și color disco party

A trecut deja și a cincea zi din tabăra din Cambridge?! Se pare că DA. Timpul trece foarte repede aici cu atâtea cursuri și activități zilnice: dimineața cursuri și activități după-amiaza sau invers, iar apoi activitățile de seară care implică tot campusul cu scopul precis de a ne simți bine, de a ne face prieteni noi și de a socializa în limba engleză.

Imediat după micul dejun elevii s-au îndreptat spre sălile de curs. Așa cum poate știți deja, elevii sunt împărțiți în mai multe grupe de studiu și alături de colegii din grupa lor de studiu participă la diferite cursuri și activități sub supravegherea liderului de activități de la EF, a profesorilor și a liderului de grup. Cei cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, fac parte din grupul “Wonder Woman”. Iar cei sub 12 ani fac parte din “Ant Man”. Mai multe grupe de elevi au activități concomitent, iar ele pot avea loc în părți diferite ale orașului.

4 - tabara anglia 11082022

3 - tabara marea britanie 11082022

Pentru că vremea în Anglia este deosebit de călduroasă în continuare, activitățile din această după amiază au constat într-o vizită la piscină. Dar înainte de asta, am dat fuga până la magazinul local de articole sportive pentru a găsi costum de baie celor care nu aveau unul în bagaj. Grupul “Wonder Woman” a mers spre piscina din parcul Jesus Green, în timp ce grupul “Ant Man” a mers la Lammas Land Pool. Elevii din primul grup au dat un test de înot înainte de a intra în piscină, aceasta având diferite niveluri de adâncime.

1 - tabara engleza cambridge juniori 11082022

2 - tabara juniori in strainatate anglia 11082022

După ce ne-am distrat la piscină, am socializat, ne-am jucat și am înotat, cu toții am avut nevoie de o masă copioasă. Ne-am întors așadar nerăbdători în campus și nu am fost dezamăgiți. La cină am servit un veritabil grătar american britanic cu burgeri, hotdogs, cartofi prăjiți și ca desert, înghețată.

8 - tabara engleza cu insotitor uk 11082022

7 - tabara cu insotitor de grup anglia 11082022

Dar momentul culminant al zilei a venit odată cu evenimentul de seară – petrecere disco. Poate vă gândiți că am mai avut o dată o petrecere săptămâna aceasta. Așa am crezut și noi, că va fi același tip de eveniment. Dar ne-am înșelat amarnic, deoarece organizatorii aveau un alt plan. După ce am fost invitați să dansăm în cort, membrii staff-ului au dezlănțuit o furtună de pudră colorată asupra tuturor. Nimeni nu a scăpat neatins, după cum se poate vedea și în poze. Ba mai mult, toți am căutat pahare cu pudră colorată pentru a ne lua revanșa. Cu siguranță dușurile și mașinile de spălat din campus vor merge la capacitate maximă aceste zile. Dar s-a meritat! Pudra colorată, muzica bună pentru toate gusturile, buna dispoziție a elevilor au făcut din această seară una excelentă, pe care nu o vom uita curând.

5 - tabara engleza marea britanie 11082022

6 - tabara juniori engleza anglia 11082022

Cam atât din ziua 5 în Cambridge ?. Pe mâine!

Mai multe imagini din ziua a 5-a de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge