Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 6

Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Ziua 6 – Învățăm, explorăm, încercăm lucruri noi

Încă o zi plină de activități și de lucruri noi a trecut în tabăra din Cambridge. Suntem obișnuiți acum cu mersul lucrurilor aici și cu rutina zilnică plăcută: dimineața gata-gata de micul dejun, apoi ne grupăm pe activități conform programului sau mergem în clase pentru cursuri.

2 - tabara juniori in strainatate anglia 12082022

Toți profesorii de la clasă sunt extraordinari, s-a format deja o legătură între colegii de clasă și fiecare își cunoaște nivelul de engleză, așadar observăm progesul din ultimele zile și comunicăm tot mai bine. Cursurile sunt plăcute, profesorii ne cunosc mai bine acum, ne plac colegii și orele de curs.

4 - tabara anglia 12082022

3 - tabara marea britanie 12082022

Elevii participă la activitățile extrașcolare prin rotație, astfel încât la sfârșitul unei săptămâni toți vor fi participat la toate + cursurile de engleză.

Începe să ne placă tot mai mult aici: activitățile, profesorii, mâncarea. Micul dejun a fost unul în stil american și anume pancakes cu sirop de toffee, arțar sau ciocolată, cereale, și suc de portocale. La prânz am zis să schimbăm un pic atmosfera și am luat masa la un restaurant cu tradiție din Cambridge (Mitre) unde fiecare a încercat mâncăruri tradiționale: pește cu garnitură de cartofi prăjiți și mazăre (fish and chips), lamb pie (plăcintă cu miel) so typically British. Ne-a plăcut ?!

5 - tabara engleza marea britanie 12082022

8 - tabara engleza cu insotitor uk 12082022

6 - tabara juniori engleza anglia 12082022

7 - tabara cu insotitor de grup anglia 12082022

Știm deja destul de bine centrul orașului și am căzut de acord ca în fiecare zi să încercăm, între orele 16 – 18.30, să ieșim în centrul vechi al orașului pentru a avea șansa să îl explorăm cum ne dorim: vizitând colegiile din Cambridge și alte obiective turistice alături de lider sau în căutare de bunătățuri, suveniruri și alte cumpărături.

1 - tabara engleza cambridge juniori 12082022

Cina am luat-o împreună în campus, meniul fiind unul, ca de obicei, variat și delicios: pui la cuptor cu năut, cartofi copți, salată coleslaw, morcovi copți, iar pentru vegetarieni am avut aubergine steak(vânătă coaptă).

Dupa cină, am participat la festivitatea de plecare a a altor studenți internaționali și am văzut ce ne va aștepta și pe noi peste 8 zile. Cred că va fi o zi foarte emoționantă, dar deocamdată ne gândim cu bucurie la excursia de mâine în Londra!

9 - tabara juniori cambridge 12082022

Activitatea de seară a fost reprezentată de o sesiune de jocuri pe calculator, astfel că i-am provocat pe elevi la un joc de Mario Kart. Câțiva dintre ei au fost desigur entuziasmați de această surpriză plăcută, așadar ne-am distrat puțin înainte de culcare. Nu am zăbovit însă prea mult timp, deoarce cu toții voiam să prindem un somn bun înainte de excursia din Londra, pe care o așteptăm cu nerăbdare.

Urmăriți-ne și mâine pentru noi aventuri! Pe curând!

Mai multe imagini din ziua a 6-a de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge