Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 8

Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Ziua 8 – O zi în parc

Duminica în Cambridge a fost una relativ liniștită. Am profitat de aceasta duminică pentru a ne reface după o săptămână plină. Am început ziua, ca de obicei, cu micul dejun după care ne-am relaxat bucurându-ne de campus și spațiile din împrejurimi.

3 tabara engleza cambridge copii 150822

8 tabara engleza cambridge copii 150822

Micul dejun a fost unul clasic: toast, mezeluri, brânzeturi, unt, gem, cereale si fructe. Elevii mi-au cerut ca în prima parte a zilei să rămânem în campus, fiind obosiți după săptămâna aceasta, în care am mers zilnic mult peste media cu care suntem obișnuiți.

Am jucat ping-pong, jocuri video, ne-am încercat talentul la pian și am întâmpinat noile grupuri de elevi internaționali care au venit în campus. Unii dintre ei au fost atât de impresionați de firea jovială și prietenoasă a românilor încât au cerut să meargă cu noi în activitățile de după amiază și seară.

7 tabara engleza cambridge copii 150822

10 tabara engleza cambridge copii 150822

După cină, care a constat în Chilli con Carne, orez, salată Coleslaw și cheesecake cu caramel, am mers împreună cu grupul la un parc din apropiere, pe care nu l-am mai vizitat până acum. Am avut de toate acolo: teren de fotbal, teren de baschet, tiroliană, leagăne și multe altele. Am avut chiar și un musafir patruped care a stat la poze cu copiii. O vulpe locală!

2 tabara engleza cambridge copii 150822

 

1 tabara engleza cambridge copii 150822

Chiar dacă soarele apusese de ceva timp, am jucat toți baschet, în echipe, pe întreg terenul! Deși a fost o zi relativ liniștită, cu mijloace de distracție relativ rudimentare – spun asta fiindcă parcuri și locuri de joacă au mai întâlnit elevii până acum cu siguranță, a fost probabil una dintre cele mai distractive de până acum, după vizita din Londra.

5 tabara engleza cambridge copii 150822

Concluzia mea după ziua de azi? Nu lucrurile materiale cele mai scumpe sunt cele care îți oferă fericirea. Mai degrabă oamenii pe care îi ai alături, conexiunile care se creează și momentele pe care le petrecem împreuna, în care ne sprijinim reciproc.

Scriind aceste rânduri și ascultându-i cum fredonează împreună melodiile ce răsună în campus, motivul pentru care am venit aici devine tot mai clar: suntem aici pentru a schimba niște vieți: ale noastre și ale tuturor celor care intră în contact cu noi. Acest lucru nu se va termina odată cu plecarea noastră înapoi în Romania, ci va dăinui pentru tot restul existenței noastre, iar această realizare este cu adevărat neprețuită!

6 tabara engleza cambridge copii 150822

Mai multe imagini din ziua 8 de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge

« Ziua 7: Excursie la Londra