Tabăra Engleză Cambridge Juniori – Ziua 9

Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20

Ziua 9 – O nouă săptămână

A început a doua săptămână de tabără EF Cambridge. Venim după un weekend în care ne-am relaxat, ne-am încărcat bateriile, un weekend cu peripeții, bucurii, în care ne-am plimbat prin Londra luând pulsul unui oraș magnific.

Programul taberei gândit de cei de la EF se schimbă în fiecare săptămână, așadar, tinerii noștri au fost repartizați în grupe noi în funcție de nivelul fiecăruia. Vin constant alte grupuri de elevi dar si alți profesori față de cei de săptămâna trecută. Ne bucurăm foarte mult să vedem că tinerii noștri doresc să-și îmbunătățească nivelul de engleză într-un mediu academic de renume, având prezența perfecta până acum.

1 tabara engleza copii 150822

2 tabara engleza copii 150822

Ziua a început desigur, cu tradiționalul mic dejun englezesc. După micul dejun tinerii au participat, conform programului EF, la activitățile din prima parte a zilei. Astăzi, cele două grupe de activități, denumite Antman și Wonderwoman au luat parte la activitatea “one pound challenge”. Aceștia au tras un bilețel cu numele altui elev și au trebuit să caute un cadou în valoare de aproximativ o liră în funcție de hobby-urile și preferințele celui care primește darul.

5 tabara engleza copii 150822

3 tabara engleza copii 150822

Deși cu valoare simbolică, cadourile au reprezentat o provocare pentru elevi care au trebuit să intre din magazin în magazin și să comunice angajaților de acolo dorințele lor. Intuiția, adaptabilitatea și controlul limbii engleze au avut un rol important în privința reușitei lor.

În tot acest timp, tinerii care au avut cursuri de engleză au dezbătut subiecte interesante, în funcție de nivel. De asemenea, au interacționat jucând diverse jocuri de societate și jocuri de memorie.

4 tabara engleza copii 150822

 

La cină am avut gnocchi în sos de roșii, șnițele de tofu, cartofi prăjiți, salată de legume și bineînțeles, prăjitură de ciocolată la desert. Delicios!

Cum este luni seară, avem o nouă Welcome Party. Este organizată pentru tinerii care s-au alăturat weekendul acesta dar deschisă pentru toți elevii campusului. Desigur că am participat și noi spre bucuria elevilor din grupul de tabără. Spre norocul meu, am găsit o chitară în campus și am cântat câteva melodii pentru ei, încercând să îi indemn spre a învăța un instrument muzical.

6 tabara engleza copii 150822

7 tabara engleza copii 150822

Câțiva au prezentat interes și chiar sper să încerce acest lucru când ajung acasă. Așteptăm cu nerăbdare activitățile de săptămâna aceasta care se anunță a fi unele noi, dar și activități pe care le-au avut elevii săptămâna trecută dar au fost votate să aibă loc și săptămâna aceasta.

8 tabara engleza copii 150822

9 tabara engleza copii 150822

Va așteptăm să citiți jurnalul și mâine!

Mai multe imagini din ziua a 9-a de tabără aici: Album Facebook Tabără Cambridge

« Ziua 8: O zi în parc