Jurnal de Tabără Limba Engleză Los Angeles 2023

Trăiți alături de elevii Qdays experiența taberei internaționale din Los Angeles, California! Urmăriți zilnic această pagină pentru a nu rata nimic din cele două săptămâni de tabără. Tabăra de limba engleză din Los Angeles se desfășoară între 25 iunie și 15 iulie 2023! Elevii vor studia în capitala divertismentului din America și vor beneficia de locația și facilitățile excelente ale școlii EF Los Angeles într-un campus nou-nouț!

Jul 15

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 21

Ziua 21 – Goodbye Los Angeles!

Ultimele momente petrecute în campusul de la școala EF Los Angeles, Pasadena au sosit. Iată-ne și pe noi, grupul taberei internaționale de limba engleză ajuns la finalul șederii într-una din cele mai populare destinații ale lumii. Los Angeles, Pasadena ne-a fost “acasă” pentru trei săptămâni, însă astăzi a venit momentul să pornim la drum înapoi spre România.

Citeste mai mult
Jul 14

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 20

Ziua 20 – Ceremonia de absolvire și o după-amiază relaxantă

Iată că am ajuns la finalul taberei noastre de limba engleză din EF Los Angeles, iar astăzi a fost și ultima zi de cursuri pentru elevi. După-amiaza am participat cu toții la ceremonia de absolvire, iar mai apoi ne-am relaxat în campus sau la cumpărături, încheind seara cu un exercițiu de reflecție de care cu siguranță ne vom aminti cu drag.

Citeste mai mult
Jul 13

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 19

Ziua 19 – Vizită la UCLA, cursuri și Starry Night Prom

Joi a fost o nouă zi plină în tabăra din Los Angeles, California. Împreună cu colegii din Italia, am vizitat UCLA - University of California Los Angeles, în prima parte a zilei, iar mai apoi elevii au participat la cursurile de limba engleză, seara încheindu-se cu o minunată seară de bal.

Citeste mai mult
Jul 12

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 18

Ziua 18 – Cursuri, plaje faimoase și testul de absolvire

Ziua de astăzi a fost, pe cât de lungă, pe atât de interesantă. Dimineața a fost din nou dedicată cursurilor, urmând ca mai apoi să vizităm două dintre cele mai faimoase plaje din zona Los Angeles: Venice și Santa Monica, iar seara am încheiat-o susținând testele de absolvire. Șederea noastră în tabără se apropie de final, dar programul nostru este la fel de plin și captivant.

Citeste mai mult
Jul 11

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 17

Ziua 17 – Prezentarea campusului, cursuri și activități distractive

Marți elevii au petrecut ziua în campus, cu un program lejer ce a inclus: participarea la întâlnirea organizată de școală pentru a ne oferi detalii legate de plecare, cursuri de limba engleză, iar seara activități distractive precum: Dessert Bar / Tatuaje temporare / Activități sportive.

Citeste mai mult
Jul 10

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 16

Ziua 16 – Cursuri & Redondo Beach

Elevii taberei internaționale din Los Angeles au început în forță ultima săptămână de tabără. În prima parte zilei au avut loc cursurile de limba engleză, după amiază am fost la plajă pentru o mult așteptată baie în ocean, continuând apoi distracția la piscina din campus.

Citeste mai mult
Jul 09

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 15

Ziua 15 – Despre filme la Studiourile Universal

Ziua de astăzi a fost dedicată Studiourilor Universal, pentru a ne distra și pentru a învăța cum se fac filmele! La ora 8:50 ne-am întâlnit cu toții în fața sălii de sport, după ce am trecut pe la cantină pentru a ne ridica pachetele cu mic dejun. Așteptam cu nerăbdare o incursiune pe platourile de filmare, chiar dacă mai toți elevii din tabără erau somnoroși.

Citeste mai mult
Jul 08

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 14

Ziua 14 – Hello Los Angeles!

Ziua de astăzi am așteptat-o cu toții cu mare nerăbdare. Și pe cât de lungă a fost, pe atât de mult ne-a plăcut. La ora 08:50 ne-am reunit cu mic cu mare în fața biroului de activități pentru a ne primi pachetele cu mic dejun, după care ne-am îndreptat spre parcarea de lângă sala de sport, unde am găsit așteptându-ne nu mai puțin de 3 autocare. Parcarea era plină de elevi, pregătiți de excursia la unele dintre cele mai populare obiective din Los Angeles - la această activitate participând și grupurile din Norvegia, Franța, Argentina, Taiwan, Brazilia, dar și elevi individuali.

Citeste mai mult
Jul 07

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 13

Ziua 13 – SPINs & Hollywood Sign Hike

A doua săptămână de tabără în campusul EF Los Angeles se apropie de sfârșit, dar distracția continuă. Vinerea este o zi dedicată SPIN-urilor (cursuri de interes special) în prima parte a zilei, iar după amiaza este liberă pentru excursiile de weekend sau alte activități interesante. În urma unei discuții cu elevii, activitatea aleasă de noi a fost o drumeție la semnul Hollywood - și foarte bine am ales împreună, pozele vorbind de la sine.:)

Citeste mai mult
Jul 06

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri și activități sportive

Ziua de joi a fost o zi dedicată cursurilor și activităților sportive în campus. Dimineața elevii au putut alege între o sesiune de crossfit sau un joc de Capture the Flag - Capturează steagul, după-amiaza au participat la cursuri, iar seara am încheiat-o cu o partidă de fotbal american sau biliard.

Citeste mai mult
Jul 05

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 11

Ziua 11 – Cursuri și cumpărături la Citadel Outlets

Astăzi a fost o zi liniștită în tabăra internațională din Los Angeles, Pasadena - prima parte a zilei fiind dedicată cursurilor de limba engleză, iar după-amiază unei sesiuni considerabile de cumpărături la Citadel Outlets.

Citeste mai mult
Jul 04

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 10

Ziua 10 – Happy 4th of July, America!

Astăzi - 4 Iulie este o zi specială pentru toată America, așadar la fel a fost și în campusul EF Los Angeles, unde tabăra de limba engleză continuă în aceeași manieră imersivă, atât din punct de vedere lingvistic, cât și cultural.

Citeste mai mult
Jul 03

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 9

Ziua 9 – Cursuri, smoothie bar și EF's got talent!

Astăzi a început o nouă săptămână în tabăra de limba engleză, aflată în plină desfășurare în campusul EF Los Angeles, Pasadena. Nu ne vine să credem că au zburat deja 8 zile de când ne bucurăm de această experiență. Așadar ziua a fost împărțită între cursuri - în prima parte a zilei, după amiază elevii din grupul X au fost invitați la smoothie bar sau piscină, iar seara toată lumea s-a distrat la EF's got talent.

Citeste mai mult
Jul 02

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 8

Ziua 8 – Goodbye San Francisco! Hello again EF Los Angeles!

Iată că a venit și momentul să ne luăm la revedere de la San Francisco. Chiar dacă excursia a fost scurtă, ne-am bucurat de fiecare moment de explorare și am creat amintiri frumoase de care ne vom aduce aminte cu mare drag mult timp de acum înainte.

Citeste mai mult
Jul 01

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 7

Ziua 7 – O zi plină în spectaculosul San Francisco!

Ziua de astăzi a fost pe cât de lungă pe atât de interesantă și frumoasă. Am vizitat diferite obiective populare situate în părți diferite ale orașului San Francisco, fiecare dintre ele punându-și amprenta pe autenticitatea și unicitatea acestui loc minunat. Cu toții ne-am declarat încântați de întreaga experiență, care, printre altele, ne-a ajutat să realizăm cât de divers este acest oraș și cât de mult ne place să călătorim și să descoperim locuri și culturi noi!

Citeste mai mult
Jun 30

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 6

Ziua 6 – Prima seară în San Francisco

Cu siguranță știe toată lumea că cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Tocmai acest lucru l-am făcut și noi pentru că astăzi a început excursia noastră de weekend în San Francisco - unul dintre cele mai vechi, dar și mai spectaculoase orașe de pe coasta de Vest a Americii.

Citeste mai mult
Jun 29

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 5

Ziua 5 – Influencer's challenge, cursuri interesante & Neon Party

Joi a fost o zi interesantă în campus, cu activități captivante și cursuri atractive. Ne-am încărcat astfel bateriile pentru excursia de weekend în San Francisco ce va începe mâine la o oră destul de matinală și pe care o așteptăm deja cu mare nerăbdare.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 4

Ziua 4 – Cursuri, selfies, karaoke & s'mores

Astăzi a fost o zi încărcată cu de toate în tabăra internațională din Los Angeles, Pasadena: cursuri, prieteni și colegi noi, activități în campus, dar și în afara acestuia și o seară distractivă cu karaoke și s'mores.

Citeste mai mult
Jun 27

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 3

Ziua 3 – Primele cursuri și seară de film

Ce bine ne-a prins somnul de noaptea trecută, mai ales că marți a fost și prima zi de cursuri, iar elevii au fost foarte norocoși deoarece acestea au fost programate după-amiază de la ora 12:40. Am avut, așadar o dimineață liniștită în campus, elevii participând pe rând la diferite activități sportive, cursuri, seara încheindu-se cu vizionarea filmului Avatar.

Citeste mai mult
Jun 26

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 2

Ziua 2 – Prezentarea de bun venit, EF Social & Turul campusului

Prima zi de luni în tabăra internațională din California a debutat cu un program dedicat sesiunii de orientare și prezentare, precum și diferitor activități distractive, menite în principal să faciliteze interacțiunea dintre elevii aflați în campus.

Citeste mai mult
Jun 25

Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 1

Ziua 1 – Welcome to Los Angeles, California!

Iată-ne la începutul unei noi tabere internaționale pe Coasta de Vest, pentru prima dată în spectaculosul Los Angeles – un oraș emblematic de pe coasta de vest a Americii, unde campusul EF Los Angeles, Pasadena ne va fi gazdă în următoarele 3 săptămâni.

Citeste mai mult