Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 5

Jun 25
Jun 26
Jun 27
Jun 28
Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15

Ziua 5 – Influencer’s challenge, cursuri interesante & Neon Party

Joi a fost o nouă zi interesantă în campus, cu activități captivante și cursuri atractive. Ne-am încărcat astfel bateriile pentru excursia de weekend în San Francisco ce va începe mâine la o oră destul de matinală și pe care o așteptăm deja cu mare nerăbdare.

Micul dejun a fost din nou unul gustos și hrănitor, noutatea fiind reprezentată de o budincă delicioasă de ovăz cu pere, mere și scorțișoară, precum și brioșe cu afine.

Întâlnirea din această dimineață cu grupul de activități X a fost programată la ora 9, când planul includea o bătaie cu apă, însă vremea dovedindu-se puțin capricioasă, ne-am reorganizat rapid pentru primele ore ale dimineții.

Alessandro, liderul grupului din Italia a împărtășit cu elevii o idee foarte interesantă: Influencer’s Challenge. Împărțiți din nou pe echipe și având la dispoziție două ore, elevii au trebuit să filmeze un videoclip de maxim un minut, în care să prezinte cum se desfășoară o zi din viața lor în campusul EF Los Angeles.

Reacțiile au fost împărțite asupra provocării desigur, însă la final toată lumea s-a distrat și au filmat cu toții niște videoclipuri foarte creative, ce cu siguranță vor fi apreciate de toată lumea. Grupul Y a avut aceeași activitate însă în partea a doua a zilei, iar spre seară, toate videoclipurile au fost trimise către unul dintre liderii de activități EF, care le va posta pe rețelele de socializare ale școlii.

Și pentru că soarele nu a întârziat totuși să ne bucure astăzi cu prezența, unii dintre elevii noștri au ales să profite și de bătaia cu baloane cu apă, alături de alți colegi din Italia și Spania. Ana Maria și Sebastian s-au declarat răcoriți într-o așa zi călduroasă și în plus, s-au distrat copios și la această activitate.

La prânz, cantina a avut în meniu macaroane cu brânză în stil american – Mac&Cheese, simple sau cu carne, legume la cuptor sau paste tortellini cu sos pesto și carne de curcan.

După-amiază elevii au avut cursuri. Alexia și Sebastian mi-au povestit că în grupa lor de studiu astăzi s-a discutat despre shopping/cumpărături urmărind diferite aspecte precum sustenabilitatea, iar mai apoi au avut de pregătit un proiect în care să compare două branduri de încălțăminte din diferite puncte de vedere ce au fost discutate la clasă. Pe Maria, Andrei și Ilinca i-am întâlnit din nou afară la unul dintre cursuri. Mi-au povestit că profesorul lor preferă să țină lecțiile în aer liber și că azi au lucrat diferite exerciții de vocabular, inclusiv un proiect având ca temă centrală animalele.

După cursuri elevii au avut timp liber înainte de a da startul petrecerii organizate în această seară. Astfel că unii dintre ei au ales să își petreacă timpul la piscină, alții au fost mai conștiincioși, organizându-și deja bagajele și pregătindu-se pentru excursia de weekend, iar ceilalți s-au relaxat în diferite zone din campus. Desigur că în pauzele de la diferitele activități desfășurate au mâncat și cina, pentru a se asigura că au energia necesară pentru dans și voie bună.

Seara – Neon Party! O petrecere tematică foarte frumos organizată, la care elevii au fost încurajați să se îmbrace cu haine de culoare albă, pentru ca efectul luminilor ce au fost folosite pentru decor să aibă impactul dorit. De asemenea, au existat stații cu markere în culori fosforescente, cu accesorii precum: brățări, ochelari, inele, bentițe, o stație cu mini sendvișuri și mini prăjituri delicioase (plăcintă cu mere, negresă, smores, prăjitură cu fructe de pădure), o stație cu cocktailuri fără alcool și un panou alb pe care elevii au lăsat diferite mesaje, transformându-l la final într-un adevărat tablou numai bun de pus în ramă.:)

Elevii au putut alege melodiile preferate de dans și nu am fost surprinsă că au și cântat melodiile alese, știind toate versurile desigur, iar uneori chiar și dansurile specifice. Toată lumea s-a distrat, fiecare în stilul propriu, opțiunile de petrecere fiind destul de variate, acesta fiind principalul avantaj într-un campus cu elevi veniți din colțuri diferite ale lumii.

După check-inul de la ora 22, petrecerea s-a încheiat, iar noi ne-am retras în camere, deoarece plecarea spre San Francisco va fi dis-de-dimineață pentru a ne asigura că avem și ceva timp pentru explorat după-amiază. Abia așteptăm să vizităm unul dintre cele mai vechi orașe din SUA, care printre altele reprezintă și centrul inovațiilor în materie de tehnologie. Dar mai multe despre San Francisco și vizita noastră în acest oraș spectaculos în jurnalul de mâine. Pe curând!

Mai multe imagini din tabăra de limba engleză din Los Angeles aici: Album Facebook Tabăra Los Angeles