Jurnal de Tabără Limba Engleză Los Angeles 2024

Urmăriți desfășurarea taberei internaționale de limba engleză din Los Angeles, California! Nu ratați nimic din cele trei săptămâni de tabără. În perioada 7 iulie – 28 iulie 2024, participanții vor avea ocazia să exploreze capitala divertismentului din America prin vizite și incursiuni în oraș, dar se vor bucura și de o excursie de weekend în San Francisco. Tabăra se desfășoară în campusul nou-nouț al școlii EF Los Angeles, oferind facilități excelente pentru cursanți.

Jul 20

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 14

Good morning, San Francisco!

Sâmbătă am explorat San Francisco cu ghidul nostru Norman, vizitând Golden Gate Bridge, China Town și Union Square, unde ne-am bucurat de atmosfera vibrantă. Ziua s-a încheiat cu o cină delicioasă la un restaurant indian și o vizită la Lombard Street.

Citeste mai mult
Jul 19

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 13

Călătorim spre San Francisco

A doua vineri în campusul EF Pasadena a început cu orele de interes special și a continuat cu călătoria spre San Francisco, unde am fost încântați de peisajele variate ce ni se desfășurau în fața ochilor, de la zone aride și livezi, până la pajiști întinse și peisaje oceanice superbe.

Citeste mai mult
Jul 18

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 12

Pimp the Leader, cursuri și petrecere

În tabăra din Los Angeles, dimineața a început cu activități colorate, urmate de cursurile de limba engleză. Ziua s-a încheiat cu o sesiune de piscină și o petrecere disco neon, unde ne-am bucurat de muzică și dans.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 11

Citadel Outlets

Ziua de marți în tabăra din Los Angeles a început cu sesiunile de cursuri, după care elevii au făcut o incursiune la Citadel Outlets. Seara au avut loc diverse activități recreative în campus, inclusiv jocuri de fotbal, Tabu, ping-pong și dodgeball.

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 10

Activități în campus, cursuri și karaoke

Marți a fost o zi relaxantă în campusul EF, elevii participând la diverse activități organizate în cursul dimineții, după prânz îndreptându-se spre sălile de curs. Seara s-a încheiat într-o atmosferă plină de voie bună, cu o sesiune de karaoke!

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 9

Cursuri interesante și vizită la UCLA

A doua zi de luni petrecută în tabăra internațională din Los Angeles, Pasadena i-a adus din nou pe elevii noștri în sala de curs pentru lecțiile de limba engleză. După-amiază a fost rezervată vizitei la UCLA - University of California Los Angeles, unde ne-am bucurat să descoperim câteva dintre punctele de interes ale acestui campus impresionant. Am încheiat ziua în campus, după cină și o plimbare relaxantă de seară.

Citeste mai mult
Jul 14

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 8

Santa Monica

Ziua de duminică a fost dedicată excursiei în Santa Monica, unde ne-am bucurat de atracțiile Third Street Promenade și din parcul de distracții de pe ponton, iar apoi ne-am petrecut timpul pe plajă.

Citeste mai mult
Jul 13

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 7

Universal Studios Hollywood

Ziua de sâmbătă a fost plină de aventură, fiind dedicată vizitei la studiourile Universal Hollywood, unde ne-am bucurat de diverse atracții și tur ale platourilor de filmare.

Citeste mai mult
Jul 12

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 6

Cursuri de Interes Special și Old Town Pasadena

Prima vineri petrecută în campusul EF Los Angeles a inclus cursuri cursuri de interes special dimineața, urmate de explorarea centrului istoric din Pasadena după prânz. Seara, elevii au participat la un bonfire cu s'mores și alte activități recreative în campus.

Citeste mai mult
Jul 11

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 5

Activități distractive, cursuri și prom night!

Ziua cinci în tabăra din Los Angeles a început relaxat, cu diverse activități distractive, inclusiv ateliere de beauty, sport și bătaie cu apă. Seara s-a încheiat cu o petrecere animată, plină de muzică și dans.

Citeste mai mult
Jul 10

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 4

Cursuri, the Getty Museum, Beverly Hills, Rodeo Drive și multă distracție!

Astăzi a fost o zi extrem de încărcată și plină de evenimente diverse în tabăra internațională din Pasadena, Los Angeles: cursuri interesante, prieteni și colegi noi, activități variate în campus, dar și excursii captivante în afara acestuia.

Citeste mai mult
Jul 09

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 3

Primele cursuri și activități

Astăzi a fost prima zi de cursuri în tabăra internațională de limba engleză din Los Angeles, California. Acestea fiind programate în a doua parte a zilei, dimineața a fost rezervată activităților organizate în campus, iar seara am încheiat-o sărbătorind-o pe Alessia, iar mai apoi relaxându-ne în cadrul a diferite jocuri sportive sau, pur și simplu, socializând.

Citeste mai mult
Jul 08

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 2

Prezentare de bun venit, turul campusului și vizită LA

Ziua de luni a debutat cu un mic dejun copios, urmat de sesiunea de orientare și prezentarea de bun-venit în campusul EF din LA, Pasadena, precum și un tur al câtorva dintre principalele obiective ale spectaculosului Los Angeles, încheiat cu un apus minunat și o priveliște de vis asupra acestui oraș spectaculos.

Citeste mai mult
Jul 07

Tabără Engleză Los Angeles – Ziua 1

Ready, steady, go! LA: here we come!

Astăzi a debutat ediția 2024 a taberei internaționale găzduită de campusul EF Los Angeles din Pasadena. Iată-ne așadar la începutul unei noi experiențe în spectaculosul Los Angeles – un oraș emblematic de pe coasta de vest a Americii, unde vom "trăi" limba engleză pentru următoarele 3 săptămâni.

Citeste mai mult