Noutăți din Tabăra Internațională Qdays Miami Beach 2014!

Urmăriți desfășurarea taberei internaționale de la Miami Beach 2014 – soare, distracție, cursuri excelente de limba engleză și foarte mulți noi prieteni! Vizitați acestă pagină zilnic între 10 august și 24 august 2014 pentru a sta la curent cu desfășurarea taberei școlare din străinătate Qdays Miami Beach 2014!

Aug 23

Jurnal Miami 2014 – Ziua 14

Întoarcerea în țară

Sâmbătă, în ultima zi a taberei internaționale din Miami Beach, unii dintre elevi au reușit să se trezească dis-de-dimineață (de la ora 7) pentru a prinde răsăritul, care și de această dată a fost spectaculos.

Citeste mai mult
Aug 22

Jurnal Miami 2014 – Ziua 13

Ceremonia de absolvire

Astăzi aproape toată lumea a început cursurile de la 09:45 - și tare greu au reușit să se trezească și să se mobilizeze pentru a participa. Din fericire, au avut un lecture care nu a durat foarte mult, moment în care au putut spune că au terminat cu bine cursurile!

Citeste mai mult
Aug 21

Jurnal Miami 2014 – Ziua 12

Vizită la Muzeul și Grădinile Vizcaya

Astăzi după cursuri, am plecat împreună Andreea, Diana, Andrea, Irina și Mihai la Muzeul Vizcaya. Ceilalți elevi fie nu au dorit să participe la activitate, fie aveau cursuri.

Citeste mai mult
Aug 20

Jurnal Miami 2014 – Ziua 11

Testul final

Astăzi am avut o zi încărcată de activități: testul final, vizită la Grădina Botanică și Memorialul Holocaustului, volei pe plajă și paddle boarding (vâslit pe o placă de surf).

Citeste mai mult
Aug 19

Jurnal Miami 2014 – Ziua 10

O nouă zi superbă în Miami Beach

Și în această zi am avut parte de o vreme superbă, ce le-a oferit elevilor ocazia să se destindă la plajă sau la piscină înainte și după cursuri.

Citeste mai mult
Aug 18

Jurnal Miami 2014 – Ziua 9

O nouă săptămână de cursuri

Pentru cei mai mulți dintre elevi, ziua a început dis de dimineață deoarece aveau cursuri încă de la 08:15. Astfel, ne-am întâlnit cu o parte dintre ei la cantina școlii. La mic dejun am avut de ales între omletă, ouă fierte, sandvișuri, iaurt simplu sau de fructe, ...

Citeste mai mult
Aug 17

Jurnal Miami 2014 – Ziua 8

Seaquarium

Duminică trezirea a fost și mai complicată, mai ales pentru că întâlnirea din această dimineață a fost la ora 9. Din fericire aproape toată lumea a fost gata în timp util pentru excusia la Seaquarium. Și astăzi ghida și șoferița noastră a fost simpatica Marlene.

Citeste mai mult
Aug 16

Jurnal Miami 2014 – Ziua 7

See you later, alligator!

Odată cu venirea weekendului, elevii au terminat cursurile pentru această săptămâna și am putut organiza excursii și activități pentru întreaga zi. Chiar dacă întâlnirea în fața căminului era la ora 10, puțin după ora 9 a fost necesară o mobilizare de forțe pentru a ne asigura că nimeni nu va rămâne în campus dormind.

Citeste mai mult
Aug 15

Jurnal Miami 2014 – Ziua 6

Cursuri și jocuri! Vineri seara în Miami Beach

Vineri cursurile au început din nou de dimineață, pentru cei mai mulți dintre elevi încă de la ora 09:45. Chiar dacă suntem într-o tabără de limba engleză unde accentul se pune pe cursuri, este important să găsim și momente de distracție și relaxare - doar suntem în vacanță, nu?

Citeste mai mult
Aug 14

Jurnal Miami 2014 – Ziua 5

A little party never killed nobody

După o săptămână încărcată cu cursuri, a venit vremea să ne și distrăm. Astăzi a avut loc mult așteptata petrecere pe yacht, la care au participat peste 350 de persoane, elevi și angajați ai școlii. Tematica a fost îmbrăcămintea albă - care se potrivește foarte bine cu proaspătul bronz al elevilor!

Citeste mai mult
Aug 13

Jurnal Miami 2014 – Ziua 4

Cursuri și jocuri pe plajă

Cursuri și jocuri pe plajă - Miercuri a fost o zi încărcată de cursuri, unii elevi au avut ore de dimineață până la prânz, alții de la prânz până la ora 17. Pentru puțină relaxare, după cină am participat cu mic, cu mare la volei pe plajă (cei care s-au lăsat convinși).

Citeste mai mult
Aug 12

Jurnal Miami 2014 – Ziua 3

Explorăm pe jos Miami Beach

Explorăm pe jos Miami Beach! Marți elevii au participat la primele cursuri de limba engleză, unii dintre ei începând cu ora 8:15, alții doar de la ora 13. Cei treziți de dimineață au putut admira răsăritul, iar câțiva au sosit matinali pe plajă - dacă nu aveau cursuri, bineînțeles.

Citeste mai mult
Aug 11

Jurnal Miami 2014 – Ziua 2

Prima zi de școală și turul orașului

După mic dejun, ne-am îndreptat spre zona de înregistrare la școală unde procedurile administrative pentru prima zi au început de la ora 08:30. Cu această ocazie li s-au adus aminte elevilor câteva dintre regulile școlii și ale statului Florida, împreună cu opțiunile de petrecere a timpului liber pe care școala le oferă.

Citeste mai mult
Aug 10

Jurnal Miami 2014 – Ziua 1

Cine se scoală de dimineață, ajunge în Miami Beach!

Întâlnirea din aeroport a fost foarte matinală, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să arătăm un zâmbet larg în pozele de grup. După o scurtă discuție cu liderii, au urmat formalitățile vamale și gata: eram pregătiți pentru a începe o tabără internațională vis!

Citeste mai mult