Jurnal Miami 2014 – Ziua 14

Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Întoarcerea în țară

Am ajuns cu bine la București (împreună cu toate bagajele) și ne-am reîntâlnit cu emoție cu cei dragi, care ne așteptau cu sufletul la gură. Copiii m-au întrebat care va fi următoarea destinație unde vom călători împreună, plănuind deja următoarea tabără în străinătate. Urmăriți cu atenție site-ul Qdays pentru lansarea noilor oferte de tabere internaționale unice :)! Pe curând!

tabara-in-miami-beach1

După ce au împachetat ultimele bagaje, ne-am reunit în jurul orei 10 în lounge-ul de la școală. Cu emoții am cântărit bagajele de cală pentru a ne asigura că nu depășim kilogramele admise de compania aeriană. Din fericire, toată lumea s-a încadrat, chiar dacă unii elevi au făcut destul de multe cumpărături :).

 

 

La ora 11:30, când s-a deschis cantina, am mers cu toții la brunch, unde cred că am avut cea mai bună mâncare de până acum. Sau poate așa ni s-a părut pentru că era ultima dată când luăm masa acolo. După mai bine de o oră, timp în care am savurat omletă, pește, pizza, paste, orez, cartofi, muffins, biscuiți și înghețată, am ieșit în fața campusului pentru a face câteva poze.

tabara-engleza-in-strainatate7
tabara-pentru-elevi-in-strainatate1
tabara-internationala-in-strainatate3

Ne-am dat seama că ne va fi dor de profesorii excepționali pe care i-am avut aici, de picina unde interacționam cu ceilalți elevi internaționali, de plaja superbă unde jucam volei, de apa caldă și liniștită a oceanului – per total ne va fi dor de Miami Beach!

tabara-internationala-limba-engleza

Însă la ora 13:30 ne aștepta transferul privat, iar în mai puțin de 30 de minute am ajuns la aeroport – ceea ce ne-a oferit timp suficient pentru a face în tihnă formalitățile de check-in și securitate.

 

 

tabara-engleza-cu-insotitor

Am călătorit din nou cu impresionantul avion Airbus A380, spre încântarea copiilor. Chiar dacă am decolat cu o întârziere de peste 40 de minute, la Frankfurt am ajuns puțin înainte de ora programată, după o călătorie de 8 ore. Toată lumea era obosită, mai ales pentru că nu am reușit să dormim pe durată zborului -poate și din cauza turbulențelor care ne-au dat ceva emoții. Astfel, după ce am găsit poarta de îmbarcare pentru zborul de București, am avut câteva ore pentru a ne dezmorți. Copiii au profitat de ocazie pentru a îmi face o surpriză, fiind ziua mea la data călătoriei – mi-au cântat La Mulți Ani și mi-au pregătit două felicitări adorabile. Doresc să le mulțumesc pe această cale pentru cadou și cuvintele frumoase, de care îmi voi aduce aminte cu drag toată viața.

 20140824_130638 20140824_125145

Am ajuns cu bine la București (împreună cu toate bagajele) și ne-am reîntâlnit cu emoție cu cei dragi, care ne așteptau cu sufletul la gură. Copiii m-au întrebat care va fi următoarea destinație unde vom călători împreună, plănuind deja următoarea tabără. Urmăriți cu atenție site-ul Qdays pentru lansarea noilor oferte :)! Pe curând!

tabara-in-america3

« Citiți și ziua 13: Ceremonia de absolvire