Jurnal Miami 2014 – Ziua 4

Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Cursuri și jocuri pe plajă

Miercuri a fost o zi încărcată de cursuri, unii elevi au avut ore de dimineață până la prânz, alții de la prânz până la ora 17. Pentru puțină relaxare, după cină am participat cu mic, cu mare la volei pe plajă (cei care s-au lăsat convinși).

De dimineață am fost din nou răsfățați cu un răsărit superb. În Miami soarele răsare în această perioadă puțin înainte de ora 7 și apune în jurul orei 20, oferindu-ne astfel 13 ore de vreme perfectă pentru plajă. Totuși, pentru a evita expunerea prelungită la soare, elevii preferă ca în jurul prânzului să se retragă în camere – bineînțeles, dacă nu au cursuri.

tabara internationala miami
tabara miami beach

De dimineață fetele au ales să stea la piscină pentru câteva ore. Aici este un foarte bun loc de socializare cu elevii internaționali prezenți în campus. Copiii mi-au spus că de la începutul taberei au cunoscut persoane din Italia, Germania, Franța, Japonia, Olanda, Brazilia – și suntem de abia la început!

tabere internationale in strainatate

 

 

tabere limba engleza miami

La cină opțiunile au fost din nou variate și pentru toate gusturile: tocăniță de pui, legume la abur, orez alb și brun, paste cu sos roșu, pizza, hot dog, sandvișuri cu ton, cașcaval sau șuncă, salate și fructe proaspete, negresă, budincă, biscuiți. Bineînțeles, sucuri, apă și cafea la discreție.

Ne-am reunit la ora 6 pentru volei pe plajă. Chiar dacă unii elevi nici nu au dorit să audă de o asemenea activitate, iar alții s-au lăsat mai greu convinși să participe, am mers cu toții pe plajă. Am început cu o partidă de volei în apă, unde ne-am amuzat copios. Totodată, ne-am dat seama că mai avem destul de mult de exersat pentru a reuși să legăm câteva pase :). Din fericire mai avem timp.

tabere internationale miami beach

După un joc de aproximativ o oră, am mutat terenul de volei pe plajă, unde s-au format alte echipe. Deși este tot volei, sunt diferențe între voleiul pe plajă și cel din apă. Trebuie așadar să mai exersăm pentru a decide care ne place mai mult.

În jurul orei 8, fetele au decis să mai facă o plimbare pe Lincoln Road pentru câteva cumpărături de ultim moment. Însă până la ora 11 toată lumea era în campus, mâine unii dintre ei începând cursurile de la ora 08:15. Mâine vom participa la o petrecere pe o barcă organizată de școală, iar elevii trebuie să aibă ținută albă obligatorie.

Reveniți vineri dimineață pentru poze și impresii de la petrecere!

 

« Citiți și Ziua 3: Explorăm pe jos Miami Beach
Citiți și Ziua 5: A little party never killed nobody »