Jurnal Miami 2014 – Ziua 5

Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

A little party never killed nobody

După o săptămână încărcată cu cursuri, a venit vremea să ne și distrăm. Astăzi a avut loc mult așteptata petrecere pe yacht, la care au participat peste 350 de persoane, elevi și angajați ai școlii. Tematica a fost îmbrăcămintea albă – care se potrivește foarte bine cu proaspătul bronz al elevilor!

Mulți elevi au avut astăzi cursuri de dimineață de la 8:15, astfel că imediat după mic dejun s-au îndreptat spre sălile de curs. Priveliștea din unele săli este de-a dreptul incredibilă. În jurul orei 12:30 aproape toți elevii terminaseră cursurile pe ziua de azi, ceea ce le-a oferit timp berechet pentru ultimele pregătiri înainte de petrecere, sau pentru relaxare pe plajă.

tabara internationala pentru elevi

După cină, la ora 6, ne-am reunit în recepția școlii pentru a lua autobuzul spre port (școala ne-a oferit și transport până la petrecere și înapoi). Din păcate a început să plouă destul de tare, și deja începusem să ne întrebăm cum vom putea să ne bucurăm de priveliștile de pe barcă dacă nu vom putea sta afară. Din fericire ploaia nu a durat mai mult de 30 minute, și cu o mică întârziere am plecat din fața școlii. Fiind atât de mulți elevi ce trebuiau transportați, mai multe autocare erau prezente. Nu am reușit să ne grupăm toți în același autocar, astfel că un însoțitor a fost cu o parte din elevi, iar celălalt însoțitor cu restul elevilor.

Călătoria a durat 30 minute, iar apoi am început încet încet să facem îmbarcarea – nu înainte ca angajații de pe barcă să facă o verificare și să ofere brățări pentru persoanele de peste 21 ani. Aceste brățări roșii indicau barmanilor faptul că persoana purtătoare a brățării are peste 21 de ani și poate astfel să primească cocktailuri. În statul Florida consumul de băuturi alcoolice este ilegal pentru persoanele sub 21 de ani.

Odată ajunși pe barcă am început să facem poze cu priveliștea, însă de abia după ce vasul a plecat din port am putut admira clădirile din Downtown Miami în toată splendoarea lor.

 

 

Pe ringul de dans, gheața au spart-o Laura și Roxana, care au și întreținut atmosfera până la final. Bineînțeles, și ceilalți din grup li s-au alăturat, iar toată lumea s-a simțit foarte bine. Fie că au stat mai mult pe ringul de dans, socializând cu ceilalți elevi sau admirând priveliștea, cu siguranță această petrecere pe barcă este o experiență pe care copiii o vor ține minte

În jurul orei 23 am revenit în port, iar în 30 de minute am fost înapoi în campus. Am ajuns după ora limită pentru elevii de sub 18 ani (ora 23 de duminică până joi, ora 24 vineri și sâmbătă), însă de această dată nu a fost nicio problemă, toți elevii participând la această activitate organizată de școală. Tot ce le rămâne acum este să se odihnească pentru a fi la fel de activi ca și până acum la ultimele cursuri din această săptămână.

tabere internationale florida

tabere in america

 

« Citiți și Ziua 4: Cursuri și Jocuri pe Plajă!
Citiți totul despre Ziua 6: Cursuri și jocuri! Vineri seara în Miami Beach »