Jurnal Miami 2014 – Ziua 6

Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Cursuri și jocuri! Vineri seara în Miami Beach

Vineri cursurile au început din nou de dimineață, pentru cei mai mulți dintre elevi încă de la ora 09:45. Cu greu s-au trezit pentru mic dejun, mai ales pentru că resimțeau oboseala după petrecerea din seara trecută, iar unii dintre ei au avut chiar și teme pentru astăzi. Chiar dacă suntem într-o tabără de limba engleză unde accentul se pune pe cursuri, este important să găsim și momente de distracție și relaxare – doar suntem în vacanță, nu?

tabara in strainatate miami

Printre cursurile de astăzi s-a regăsit și un lecture (curs care a avut loc în cantina școlii, fiind mai încăpătoare decât sălile obișnuite de curs), unde au participat mai mulți elevi – astfel copiii au întâlnit și alți colegi internaționali, înafara celor 14-15 elevi de la clasă. Tema care s-a dezbătut în cadrul acestui curs a fost “cine suntem”, unde elevii s-au putut prezenta în fața colegilor internaționali.

tabara internationala miami

După lecture am luat masa de prânz, cu paste, pizza, sandvișuri cu ton, șuncă sau cașcaval, taco, guacamole cu chipsuri, salate și fructe proaspete, prăjituri și biscuiți.

Pentru această după-amiază aveam programată o nouă sesiune de volei pe plajă, pentru care toată lumea și-a manifestat interesul. Din păcate, vremea nu a ținut cu noi, și am avut parte de o spectaculoasă furtună cu tunete și fulgere, care a ținut până seara. A fost prima furtună adevărată de când am ajuns aici!

tabara internationala miami florida

 

 

Cu toate acestea, am profitat de timpul petrecut în campus pentru a socializa și a lua parte la câteva jocuri, ocazie cu care ne-am distrat copios. În timp ce copiii se pregăteau de joc, am reușit să fac câteva poze cu recepția și zona comună a campusului. Iată așadar cum se prezintă această școală!

După ce ploaia s-a domolit, am decis să ieșim la o plimbare pe Lincoln Road Mall, unde am putut lua pulsul orașului într-o seară de vineri. Multă lume aranjată, muzică live, terase pline și o atmosferă relaxată de vacanță.

Laura și Roxana nu s-au putut abține și au fost îmbiate de rimturile latine pe ringul de dans – m-am bucurat, deoarce s-au simțit foarte bine!

Roxana mi-a mărturisit cu această ocazie că se simte perfect aici, și chiar se gândește să urmeze liceul în SUA. Totodată, Dorin spunea că nimic nu ar putea fi mai bine la această tabără !

tabara internationala miami beach

Mâine avem o zi plină: de dimineață plecăm la Parcul Național Everglades – care oferă un habitat important pentru numeroase specii rare aflate pe cale de dispariție sau animale specifice zonei în care ne aflăm, precum aligatorul și pantera din Florida. După amiază avem programată (la insistențele copiilor) o sesiune de cumpărături în Dolphin Mall outlet. Reveniți așadar mâine pentru a vedea cum ne-am petrecut ziua de sâmbătă!

 

« Citiți și Ziua 5: A little party never killed nobody!
Citiți și Ziua 7: See you later, alligator! »