Călătorim spre Statele Unite ale Americii!

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 1: Am ajuns în Miami Beach

Întâlnirea din aeroport a fost una emoționantă, atât părinții cât și copiii fiind vădit entuziasmați de această plecare!

3 tabara america

1 tabara america

2 tabara sua
4 tabere sua
18 - tabara internationala america

După ce am lăsat bagajele, copiii şi-au îmbrățişat încă o dată părinții şi am pornit entuziasmați spre poarta de îmbarcare. Desigur, procedurile nu au durat foarte mult și în scurt timpe eram la poarte de îmbarcare pentru plecarea spre Amsterdam.

6 tabere sua

7 tabere america

La escala din Amsterdam am avut două proceduri de verificare pentru plecarea către SUA – care au decurs cu bine iar în scurt timp eram pe zborul către Atlanta – de această dată un zbor lung, cu un avion mare! La intrarea în Statele Unite ale Americii este de obicei o perioadă de aşteptare foarte lungă pentru verificarea atât a cetățenilor american, cât şi a celor internaționali, iar Atlanta nu a făcut excepție de la regulă, fiind unul dintre cele mai aglmerate aeroporturi din SUA. După aproximativ o oră de stat la coadă, ne-am îndreptat grăbiți spre poarta de îmbarcare, până la care a trebuit să luam trenul de la terminalul F până la terminalul B. Aceste trenuri erau foarte dese, iar călătoria nu a durat mai mult de 5 minute.

17 - tabere internationale sua

Am găsit cu uşurință poarta de îmbarcare şi în scurt timp eram deja în avion. Toată lumea a profitat de cele 2 ore şi treizeci de minute de zbor pentru a dormi. Am aterizat cu puțin timp înainte de ora stabilită, iar având în vedere că veneam de pe un zbor intern, nu am mai fost nevoiți să fim verificați la control paşapoarte ceea ce a însemnat că în mai puțin de 30 de minute ne recuperasem deja bagajele şi ne întâlnisem cu şoferul ce avea să ne facă transferul spre campus.

7 tabere internationale sua

Când am ieşit din aeroportul Internațional din Miami, ne-a lovit căldura puternică, temperaturile fiind în jurul valorii de 30 de grade. Deoarece nu eram încă în Miami Beach, căldura orașului Miami era resimțită din plin – chair șoferul așteptându-ne cu apă rece!

8 tabara internationala miami

9 tabara miami

10 tabara miami beach

12 tabere in strainatate Miami

Deşi călătoria de la aeroport spre şcoală a fost una scurtă, am putut admira câteva clădiri impunătoare din Miami, pe fundualul unui apus superb. Am început procedura de înregistrare cu atribuirea camerelor, poze pentru legitimațiile de elevi, iar fiecare elev a primit aşternuturi şi prosoape curate.

14 tabere miami beach

15 tabere sua

Având în vedere că am ajuns în campus după ora de închidere a cantinei, am primit din partea şcolii cina la pachet: sandvişuri, chipsuri, biscuiți, banană şi suc.

Deoarece toți copiii erau foarte obosiți şi mâine urmează să ne întâlnim la ora 07:30 pentru mic dejun, am decis ca în această seară să mai mergem puțin pe plajă şi să testăm apa oceanului (care spre bucuria unora şi dezamăgirea altora, era foarte caldă). După o scurtă plimbare la supermarket, de unde toți copiii şi-au luat apă, ne-am reîntors în campus în jurul orei 23:15.

13 tabere miami

Este timpul să vă spunem noapte bună! Însă reveniți mâine pentru detaliile celei de-a doua zi!