Tabără în Străinătate | Jurnal Miami Beach | Ziua 10

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 10 – Cursuri, jocuri și animale sălbatice!

Dimineață ne-am bucurat din nou de un răsărit deosebit! Apoi, imediat după micul dejun, am plecat cu prima parte a grupului la Jungle Island! O atracție a orașului Miami unde se regăsesc animale sălbatice din întreaga lume, dar și foarte foarte multe specii de papagali, locul fiind numit până nu demult: Parrot Jungle.

1 - tabere internationale

Doar fetele din grup au ales această activitate propusă, așadar ne-am împărțit în două grupe și am pornit cu autobuzul din fața școlii până la intrarea în parcul Jungle Island. Cel de-al doilea grup a mers imediat după ce și-au terminat cursurile – așadar în jurul orei 13.

2 - tabara internationala

3 - tabara internationala miami beach

Jungle Island este o atracție tip grădină zoologică ce ocupă aproape o insulă întreagă și aduce laolaltă foarte multe specii de animale precum papagali și multe alte păsări, broaște țestoase, diferite primate, aligatori și crocodili, lemuri, feline mari și flamingo roz, pentru a numi doar câteva dintre diferitele specii întâlnite acolo. Totodată, parcul are și reprezentații cu animale, dar și o plajă ascunsă în capătul parcului.

4 - tabere internationale miami beach

5 - tabara internationala limba engleza

6 - tabere internationale limba engleza

Poate cel mai spectaculos specimen întâlnit este Hercule, un Liger de aproximativ 450 de kilograme, mult mai mare decât un leu ori decât un tigru, Hercule fiind rezultatul împerecherii dintre un mascul leu și o femelă tigru. Pentru Hercule vremea era mult prea caldă, așa l-am văzut doar odihnindu-se la umbră în zona pe care o împărțea cu un tigru. Leii albi în schimb erau ceva mai activi și se bucurau de ora mesei.

26 - tabara engleza in america

8 - tabere internationale in strainatate

Zona arată într-adevăr ca o junglă și peste tot este plin de vietăți! Acest lucru nu ne-a deranjat și ne-am bucurat de soarele după-amiezii în timp ce întâlneam la fiecare pas noi animale care mai de care mai interesante.

11 - tabara internationale sua

10 - tabere internationale america

9 - tabara internationala america

12 - tabere internationale sua

30 - tabara in strainatate cu insotitor

29 - tabere in strainatate cu insotitor

28 - tabere pentru elevi in strainatate

27 - tabara pentru elevi in strainatate

23 - tabara internationala de vara

21 - tabara engleza in strainatate

20 - tabere engleza miami

19 - tabara engleza miami

18 - tabere engleza miami beach

16 - tabere limba engleza

14 - tabara internationala pentru elevi

7 - tabara internationala in strainatate

Un tur complet de parc cu timp pentru observarea animalelor și două spectacole durează aproximativ 3 ore. Ne-am bucurat de reprezentația cu păsări unde acestea zburau foarte aproape, pe deasupra capetelor noastra. Emoțiile au fost mari atunci cand a sosit șoimul ori vulturul gigant despre care se spune că cel ce-i atinge gulerul va avea noroc întreg anul! Nu a zburat chiar așa de aproape de fapt :). În plus de asta, vulturul este omnivor, însă preferă carnea, așadar nu ne-am apropiat prea tare de acesta.

25 - tabere engleza in america

13 - tabere internationale pentru elevi

15 - tabara limba engleza

22 - tabere engleza in strainatate

17 - tabara engleza miami beach

32 - tabere engleza sua

31 - tabara engleza sua

33 - tabara internationala de limba engleza

34 - tabere internationale de limba engleza

După întoarcerea în campus am avut aproximativ o oră pentru a ne pregăti și pentru a lua cina! La cină felul principal a fost friptura de curcan cu legume mexicane, orez și cartof copt sau spaghete cu sos carbonara. Desigur, alte mâncăruri reci erau disponibile, iar cei cu creativitate și-au făcut adevarate platouri.

Școala ne-a pregătit pentru astăzi o seară de bowling unde au participat aproximativ 20 de elevi internaționali. Echipați și gata de joc, am învățat sau am perfecționat cu toții acest joc clasic american. Am realizat ca Marie probabil a mai jucat acest sport, mai ales când a reușit un scor extraordinar de 150 de puncte! Se pare că pentru această sală de bowling orice scor peste 100 poate fi considerat bun, iar supraveghetorul pistelor mi-a recunoscut faptul că el nu a reușit niciodată un scor într-atâta de mare precum cel al lui Marie! Felicitări!

35 - tabere internationale cu insotitor

36 - tabara internationala cu insotitor

37 - tabara engleza america

38 - tabere engleza america 39 - tabara campus america

43 - tabere pentru copii in america

După aproape două runde ne-am îndreptat spre casă, însă fiind totuși devreme am ales unul dintre jocurile disponibile în recepție și ne-am distrat exersându-ne engleza în același timp! Andreea a fost marea câștigătoare, iar noi, ceilalți, ne-am văzut nevoiți să spunem noapte bună!

40 - tabere internationale campus america

41 - tabara pentru copii in america

Mâine elevii au o ceremonie simbolică de absolvire, iar seara își vor susține testul în urma cărora se vor stabili notele trecute pe certificate!

Pe curând!