Tabere în Străinătate | Jurnal Miami Beach | Ziua 11

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 11: Absolvire, Teste și Plimbare

Astăzi a fost o zi plină! După un mic dejun copios o bună parte a elevilor s-au îndreptat către cursurile de dimineață, în timp ce colegii lor s-au relaxat la piscină, pe plajă sau au recuperat din orele de somn. Însă după-amiaza era deja programată – așadar să vedem cum s-au distrat elevii grupului în tabăra internațională de la Miami Beach!

12 - tabara engleza miami

După plajă și piscină a urmat masa de prânz unde elevii au putut să-și recupereze energia cu preparatele servite în cantină. Și-au încheiat masa la timp pentru ceremonia de absolvire. Ceremonia de absolvire a fost una simbolică, deoarece elevii își continuă lecțiile până vineri după-amiază când vor primi certificatele – însă echipa biroului de activități de la școală s-a gândit că ar fi frumos să ne ofere câteva diplome ce atestă faptul că am “supraviețuit” în Miami Beach!

2 - tabara internationala

1 - tabere internationale

3 - tabara internationala in strainatate

4 - tabere internationale in strainatate

5 - tabara internationala in strainatate

O mulțime de elevi din Italia, Rusia și România s-au adunat la ora 2:20 în holul școlii unde au primit pălăriuțe de absolvenți – un suvenir drăguț al cursului ce urmează să îl încheie – suvenir deoarece le vor păstra ca amintire desigur! Echipați cu pălăriuțele am intrat în cantină și am luat loc, iar Jarod (directorul de activități) a citit pe rând numele elevilor ce și-au primit diplomele. Apoi, în stilul tradițional american ne-am trecut “ciucurele” pe partea stânga pentru a simboliza faptul că am absolvit, iar apoi a urmat tradiționala poză de grup cu pălăriile aruncate în aer!

6 - tabere internationale in strainatate

7 - tabara internationala miami beach

9 - tabara internationala america

10 - tabere internationale america

Școala ne-a pregătit un tort deosebit din care ne-am înfruptat cu toții și desigur, lângă tort s-a potrivit foarte bine și un suc, apă sau alte băuturi găsite în mod normal în cantină. Ne-am bucurat să vedem steagul României pe tort!

8 - tabere internationale miami beach

11 - tabere engleza miami

După ceremonia de absolvire, fiecare și-a ales programul – fie s-a odihnit în cameră, fie a vizitat supermarketul din apropiere pentru provizii, fie – așa cum e cel mai bine în Miami Beach – s-a relaxat pe plajă. La ora 19 am programat testul pentru elevi în iLab – așadar i-am însoțit pentru a-și susține exemenul, care împreună cu rezultatele de la curs va decide nivelul de cunoștințe al fiecăruia, cel ce va fi desigur imprimat pe diplomă și certificatul ce compun portofoliul academic.

14 - tabere engleza in strainatate

13 - tabara engleza in strainatate

La cină, cantina a oferit un fel de friptură din cane tocată împreună cu cartofi piure și legume ori mancare chinezească și paste cu sos. Desigur, salate, sandiwchuri și multe alte bunătățuri! La desert, cei ce nu au apucat să încerce această plăcintă în Key West, au putut sa se bucure de Key Lime Pie – o placintă cu cremă de lămâie!

Testul a durat aproape 50 de minute așadar la ora 20 am pornit ușor pe jos spre centru pentru ultima ocazie de a găsi cadourile cerute de cei dragi de acasă! Ultima ocazie deoarece mâine școala ne-a pregătit o petrecere la piscină, tot pentru elevii ce termină cursurile în această săptămâna – așadar nu ratați jurnalul de mâine!

Pe curând!