Tabere în Străinătate | Jurnal Miami Beach | Ziua 12

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 12: Hamburger Pool Party

Timpul într-adevăr trece repede atunci când te distrezi și iată că ne-a mai rămas doar o zi întreagă pentru a ne bucura de minunata școală din Miami Beach, de plajă, de piscină, de profesori și de colegi! Ziua de azi a trecut foarte repede pe lângă noi!

Vom sări peste descrierea micului dejun – a fost bun, iar cei ce au ales să se trezească pentru el și-au adunat energia pentru întreaga zi! Cu un cer superb și senin și o briză foarte plăcută ne-am petrecut ziua după terminarea cursurilor, fie la piscină ori pe plajă – plajă care este plină de elevi ai școlii bineînțeles – un mare avataj al faptului că avem clădirea școlii, campusul, fix pe plajă!

1 - tabere internationale

2 - tabara internationala

Cătălin, Zsusza, George și Andra G. s-au distrat la piscină jucând volei și baschet în apă. Întotdeauna este multă lume la piscină dar azi au avut noroc și au prins câteva șezlonguri – un lucru bun este faptul că aici nu întâlnim veșnicele prosoape aruncate pe un șezlong – semn că este rezervat – așadar trebuie doar să aștepte ca un elev să plece la cursuri ori la masă ori să ia o pauză de la soare pentru a putea ocupa șezlongul.

Otilia ne-a mărturisit că la cursuri se axează destul de mult pe comunicare, iar discuțiile din timpul orei sunt atât educative cât și distractive! Profesoara lui Cătălin a simțit clasa astăzi ușor obosită, așadar i-a invitat pe toți la o cafea la cafeneaua cubaneză din apropierea școlii unde și-au continuat discuția și ora de comunicare. Cei ce nu au băut cafea s-au putut delecta cu o băutură rece.

KJKJn

4 - tabara internationala america

7 - tabere internationale sua

La ora 17:00 a început petrecerea de absolvire a celor ce ieri au participat la ceremonie, iar întreaga zonă de la piscină a fost rezervată doar pentru acești elevi! Așadar a fost foarte mult loc pentru jocuri, dans și înot, dar și pentru mâncare! Două doamne simpatice de la cantină au instalat mese afară lângă piscină și ne-au servit hamburgeri proaspeți pe care fiecare și-i asezona așa cum își dorea. Au fost servite sucuri de la gheață și desigur niște prăjituri foarte foarte arătoase și foarte bune! Cei ce nu au dorit hamburgeri au putut să își ia de mâncare de la cantină, așadar la un moment dat ne-am reunit cu toții la piscină pe muzica pregătită de angajații biroului de activități.

5 - tabara internationala miami beach

6 - tabere internationale miami beach

8 - tabere internationala america

9 - tabere internationale limba engleza

Am avut la dispoziție un teren de volei, întrega piscină cu coș de baschet și muzică bună. Buna dispoziție a fost adusă de către fiecare dintre noi și ne-am distrat jucându-ne în piscină, făcând poze și pozne! Băieții s-au întrecut în săritul în piscină așa încât să stropească cât mai multe dintre fetele de pe șezlonguri, fileul de volei s-a dărâmat după un punct spectaculos jucat de George și Cătălin contra unor elevi italieni, ne-am „tractat” prin apă cu funia, și desigur ne-am bătut cu baloane cu apă. Aici elevii ruși au fost cei mai pricepuți, reușind să plaseze baloanele cu apă strategic în mijlocul fetelor.

10 - tabara internationala limba engleza

11 - tabara internationala in strainatate

12 - tabere internationale in strainatate

15 - tabara engleza pentru copii

14 - tabere engleza in strainatate

Per total a fost o zi foarte frumoasă, așa că seara a fost rezervată pentru plimbări în ritmul fiecăruia. Unii elevi au rămas în campus, iar alții au ieșit la o plimbare de seară în jurul campusului sau în centrul Miami Beach, în zona Lincoln Road pentru a se relaxa la un suc.

Mâine vom pregăti plecarea pentru a ne asigura că totul este bine pus la punct iar sâmbătă putem să fim operativi și să ajungem în timp util la aeroport.

Pe curând!