Tabere în Străinătate | Jurnal Miami Beach | Ziua 13

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 13: Ne pregătim de plecare!

Emoțiile încheierii cursului și a taberei ne-au cuprins pe toți astăzi – probabil că sentimentul a fost unul comun atunci când ne pregăteam bagajele – bucuria clipelor trăite aici, amintirile frumoase, dorul de casă – un amestec de trăiri care dau rod lacrimilor și zâmbetelor.

1 tabara internationala sua

11 tabere america

Ziua de astăzi a fost una care ne-a adus atât zâmbetele cât și nostalgia pe fețe și în inimi. Desigur, ziua a început cu micul dejun iar apoi s-a continuat cu deja obișnuitele cursuri – însă de această dată elevii taberei aveau parte de ultimele cursuri în străinătate din această tabără internațională. Nici bine nu ne-am dumirit astăzi că deja ziua de plajă se apropia de final. A fost o zi liniștită în care ne-am luat la revedere de la colegi, ne-am relaxat și ne-am desins îmbiați fiind de razele soarelui și de briza oceanului…

12 tabere elevi insotitor

Unii dintre elevi au adunat scoici pe plajă, alții și-au luat ultimele cadouri, restul și-au petrecut ziua la plajă ori în campus cu colegii lor. La cină ne-am reunit în cantina campusului iar cei mai norocoși au prins una dintre mesele de pe terasa școlii. Una dintre cele mai frumoase facilități ale școlii este terasa ce te conduce înspre piscină și plaja delimitată de palmieri și plante exotice.

2 tabara americaâ 10 tabara in strainatateâ 6 tabere america

7 tabere in america

Andeea și-a făcut poze la curs cu profesorul de care i-a plăcut foarte mult, iar Andra a primit o supriza din partea colegelor din Japonia – o scrisoare în limba română (?!?) foarte drăguță! E clar – Andra a făcut o reclamă foarte bună țării noastre!

19 tabara ameirica

 

După cină, la ora 19:00, când toată lumea avea deja bagajele pregătite, elevii grupului taberei internaționale Qdays din Miami Beach și-au primit portofoliile academice, diplomele, certificatele de curs și raportul de activitate. Gata – suntem oficial absolvenți!

5 tabere in strainatate

8 tabere in strainatate miami

15 tabara in strainatate

21 tabere miami beach

Seara am ieșit cu toții pe o terasă din centrul orașului unde fiecare și-a comandat fie mâncare, fie cocktail-uri fără alcool ce arătau foarte extravagant – și am petrecut o seară frumoasă împreună în orașul acesta incredibil unde la fiecare pas întâlnești momente și situații demne de instantanee. Mai mult, și spre surpriza noastră domnișoara care ne servea era din Roman, așadar ne-a putut face câteva recomandări bune 🙂

18 tabere in america

17 tabere internationale

Vom avea o zi lungă mâine, așadar e timpul să de odihnim.

Pe curând!