Tabere în străinătate | Jurnal Miami Beach | Ziua 6

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 6 – Cursuri, plajă și film la piscină

Ziua de vineri  fost una dedicată odihnei deoarece mâine începem weekend-ul plin de activități și vizite – însă despre asta veți putea să citiți în curând! Până atunci, să vedem cum a decurs cea de-a șasea zi a taberei internaționale Qdays din Miami!

Micul dejun a fost din nou suficient de variat cu croissante și patiserie, ouă fierte, dulceață, iaurt, fructe proaspete, crema de brânză, cașcaval, șuncă, diverse tipuri de pâine și cereale cu lapte!

Cerul era destul de înnorat în decursul dimineții și ne-am temut cu toții că va continua așa și în restul zilei – cei de la școală chiar au făcut haz de necaz demonstrând totodată un talent artistic aparte.

KJKJn

Nu a fost cazul – vremea s-a îndreptat foarte repede și am putut să ne bucurăm de o nouă zi călduroasă și cu nori sporadici. Astăzi la cursuri, Andra M. a avut un test la care s-a descurcat foarte bine, Andreea a învățat două cântece la chitară, iar Cătălin și-a depus cererea pentru a fi mutat la o nouă grupă de studiu. Cursurile decurg bine și elevii ne spun că sunt încântați de ele, stilul relaxat fiind se pare pe placul lor. Totuși, progres există chiar și atunci când învățarea se face prin jocuri, comunicare și exerciții interactive.

Plimbările lungi de zilele trecute se fac simțite – elevii ce nu au avut lecții de dimineață optând să se odihnească – așadar ziua mai liniștită de astăzi a venit foarte bine.

La prânz, cei care au optat pentru a lua masa în cantina școlii au putut alege dintre pui dulce – acrișor cu orez, legume la wok sau paste, hamburgeri de curcan, o multitudine de salate, sandwichuri în stil grecesc cu ton, fructe și desigur diverse sucuri, ceai ori cafea.

Pe plajă ne-am văzut cu unii dintre elevii ce au optat pentru o baie în ocean – apa fiind excelentă iar vremea perfectă – o ușoară briză ne-a ajutat să suportăm căldura dogoritoare a soarelui. Unii dintre noi am exersat aruncarea frisbee-ului în apă – pentru ca mai apoi să vedem niște localnici ale căror aruncări erau într-adevăr reușite de lungă distanță și foarte aproape de apă! Mai avem de învățat aici 🙂

2 - tabara internationala

7 - tabara internationala miami

La ora 17 școala a organizat o cină la piscină cu un fel de paella cubaneză destul de gustoasă, cu fructe de mare sau desigur varianta vegetariană. Alături am avut mai multe feluri de legume pentru salată și prăjitură cu caise ori faimoasa plăcintă cu mere americană – delicioasă! Angajații școlii au oferit și sucuri iar elevii au putut socializa cu colegii lor de la școală într-o atmosferă prietenoasă și destinsă.

3 - tabara internationala in strainatate

10 - tabere internationale america

13 tabara in strainatate america

Până seara toată lumea a avut program de voie, unii alegând să reviziteze Lincoln Road, în timp ce alții au ales să joace cărți în spațiul comun de la parterul școlii. La ora 8 a început filmul, o comedie ușoară proiectată pe un ecran mare la piscina școlii. Angajații școlii au adus o mașină de popcorn și toată lumea s-a putut bucura de popcorn gratis și apă rece pentru a rămâne hidratați.

4 - tabere internationale in strainatate

14 - tabara internationala engleza

8 - tabere internationale miami

6 - tabere internationale sua

Trezirea sâmbătă dimineață este foarte devreme deoarece vom pleca la Key West la ora 06:45 așadar, după încheierea filmului, toată lumea s-a grăbit să se pregătească pentru plecare iar apoi să se odihnească!

12 - tabara engleza miami beach

9 - tabara internationala america

Pe curând!