Tabere Internaționale | Jurnal Miami Beach | Ziua 9

Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13
Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23

Ziua 9 – O nouă săptămână în Miami Beach

Ziua de luni s-a anunțat a fi una liniștită, de recuperare după zilele încărcate ­de vizite și activități! Așadar încă de la primele ore ale dimineții am început cu o activitate frumoasă și relaxantă – răsăritul peste Oceanul Atlantic!

1 - tabara internationala

Chiar dacă în larg au fost nori, priveliștea a fost una spectaculoasă iar cei ce s-au trezit pentru a se bucura de primele ore de soare au avut ocazia să facă și câteva fotografii frumoase! Apoi a urmat micul dejun cu bagels, cremă de brânză, cereale, patiserie și mezeluri, brânzeturi și iaurt proaspăt.

Încărcați cu energie elevii s-au împărțit între cursuri și plajă unde am jucat volei în apă și am aruncat un frisbee în încercarea de a atinge o distanță onorabilă – nu am reușit așadar am dat vina pe disc și nicidecum pe aptitudinile noastre 🙂

2 - tabere internationale

3 - tabara internationala miami beach

4 - tabere internationale miami beach

5 - tabara internationala limba engleza

Cătălin și Andra nu se despart de apă – de pe plajă s-au oprit direct la piscină – înainte de masa de prânz desigur! La prânz cel mai important fel de mâncare a fost somonul! Wow! Asta desigur pe lângă multe alte feluri de mâncare din care elevii pot alege pentru a-și completa masa de prânz.

10 - tabara internationala pentru elevi

Astăzi au început programul de studiu și noii elevi sosiți peste weekend – aproximativ 70 de număr. Tot astăzi am aflat că odată cu noi vor pleca din campus aproximativ 250 de elevi – se vede faptul că vara este pe încheiate! Campusul a fost așadar agitat la prânz, atunci când elevii noi au trecut prin orientare.

Pe timpul orelor cu soare prea puternic, elevii cu cursuri dimineața s-au putut odihni, iar cei cu ore de după-amiază au alergat între sălile de clasă pentru a nu întârzia la lecții. Au alergat este corect spus deoarce și Cătălin a fost mutat într-o grupă superioară de studiu, el urmând acum lecțiile la nivelul B1.3. Felicitări Cătălin!

Andra s-a declarat extrem de încântată de noua grupă de studiu după mutarea ei de ieri!

În decursul după-amiezii unii elevi au ales să iasă pe plajă iar alții să se bronzeze la piscină – orice activitate este bine-venită atâta timp cât are unul dintre cele trei elemente – soare, apă ori nisip :)! Pe plajă am reușit câteva pase de volei în apă  desigur!

6 - tabere internationale limba engleza

7 - tabere internationale pentru elevi

Pe plajă trei kite-boarderi își pregăteau zmeurile deoarece briza oceanului era mai puternică astăzi. Kite-boarding este sportul în care practicantul stă în picioare pe o placă similară unui skateboard sau unui snow-board mai bine spus și este tras pe apă de către un zmeu uriaș manevrat în așa fel încât viteza prinsă să fie cât mai mare. Aici se pot lua lecții de kite-boarding însă nimeni nu s-a arătat interesat. La sfârșitul șederii pe plajă ni s-a arătat un curcubeu imens pe cer!

8 - tabere internationale america

9 - tabara internationala america

La cină am primit friptura de porc cu păstăi, cartof dulce și orez, salete, murături și sandwich-uri cu carne de vită, hrean și legume. Să nu uităm desigur și de prăjituri! Yummy!

Pentru plimbarea de seară am ales să mergem în centrul Miami Beach-ului pentru o seară de salsa însă locurile încercate nu erau cele mai atrăgătoare așadar am mers la o altă atracție: Macy`s! Pentru cei ce nu au vrut să viziteze acest magazin, alternativa a fost vizitarea unui restaurant autentic cubanez – delicios – însă porțiile au fost foarte mari, chiar neașteptat de mari! La întoarcerea din campus am deviat puțin de la traseul obișnuit și am descoperit o zona foarte frumoasă de hoteluri dar și Primăria din Miami Beach!

11 - tabara internationala in strainatate

13 - tabara internationala de vara

14 - tabere internationale de vara

15 - tabara internationala pentru copii

16 - tabere internationale pentru copii

17 - tabara engleza in strainatate

18 - tabere engleza in strainatate

19 - tabere internationale sua

Pe mâine!