Urmăriți Tabăra Internațională Miami Beach 2016

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu desfășurarea taberei! Tabăra de limba engleză din Miami Beach, Florida are loc între 14 august și 28 august!

Aug 27

Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 14

Ziua 14 – Ultima zi a taberei din Miami Beach și întoarcerea acasă

Parcă nu ne venea să credem că deja au trecut două săptămâni din tabăra de limba engleză din Miami! Timpul s-a scurs, iar noi doream să profităm din plin de ultima noastră zi aici.

Citeste mai mult
Aug 26

Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 13

Ziua 13 – Cupcakes, Diplome & Petrecere pe Vas!

Ziua de vineri – ultima zi întreagă de tabără, și deja se văd geamantane în recepția școlii, unii dintre colegii internaționali ai elevilor din această tabără vor pleca acasă încă de azi... Noi în schimb mai avem și mâine ore bune de petrecut aici iar azi a fost timpul să ne distrăm într-un mod deosebit!

Citeste mai mult
Aug 25

Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 12

Ziua 12 – Vizcaya, Proiecte și Soare

Dis de dimineață, elevii ce începeau lecțiile la ora 8:15, au fugit la micul dejun, iar mai apoi la cursuri, pentru a nu rata începutul orelor! Micul dejun a fost copios, așa cum ne-a obișnuit cantina școlii, iar ziua se pregătea a fi una însorită!

Citeste mai mult
Aug 24

Tabără Internațională Miami Beach – Ziua 11

Ziua 11 – O seară între localnici

Astăzi a fost prima zi dominată de nori din această tabără internațională. Norii de peste Miami Beach au lăsat uneori soarele să ne amintească de intensitatea sa, dar prea puțin... Cu toate acestea, a fost o zi plăcută pentru plimbări lungi și stat afară după-amiaza și seara.

Citeste mai mult
Aug 23

Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 10

Ziua 10 - O zi de nota zece

Într-o zi excelentă de marți, ne-am bucurat de soare, am învățat despre plante și despre evenimente istorice importante, dar nefericite. Ne-am distrat la piscină ori la plajă, la Seaquarium și la bowling, sau am făcut cumpărături!/p>

Citeste mai mult
Aug 22

Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 9

Ziua 9 - O nouă săptămână de tabără

Astăzi la micul dejun era mare vânzoleală în recepția campusului! În jur de 100 de elevi noi din toate colțurile lumii au sosit în această săptămână la școală. Chiar dacă este oficial ultima săptămână a sezonului de vară, la Miami vremea este ideală, așadar mulți elevi acum își încep șederea în tabără.

Citeste mai mult
Aug 21

Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 8

Ziua 8 - Everglades și Dolphin Mall

Iată-ne în a doua jumătate a taberei internaționale de limba engleză din Miami Beach! Astăzi, la ora 9:30 elevii din tabără au plecat să exploreze Everglades National Park, iar mai apoi și-au făcut cumpărăturile la unul dintre cele mai mari mall-uri din Miami!

Citeste mai mult
Aug 20

Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 7

Ziua 7 - Cine se trezește de dimineață ajunge în Key West

Azi dimineață întâlnirea a fost în recepția școlii la ora 6:30, însă nu toată lumea a reușit să se trezească la ora stabilită! Pentru a avea cât mai mult timp la capătul unui drum de aproape 4 ore, a fost necesar să plecăm devreme.

Citeste mai mult
Aug 19

Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 6

Ziua 6 - Wolfsonian FIU

O zi de vineri frumoasă în Miami Beach! De dimineață oceanul era liniștit precum un lac, iar temperatura apei era excelentă pentru baie. Răsăritul a fost din nou spectaculos și sperăm ca până la sfârșitul taberei să reușească și elevii să se bucure de acesta :).

Citeste mai mult
Aug 18

Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 5

Ziua 5 - O zi relaxantă în tabără

Joi a fost o zi relaxantă în tabăra internațională din Miami Beach. Elevii au avut cursuri fie de dimineață ori de după-amiază iar timpul liber l-au petrecut la piscină ori pe plajă povestind și bucurându-se de nisipul fin și vremea excelentă. Ultimul curs al zilei pentru toți elevii școlii a fost un seminar academic pe teme de wellness iar seara ne-am distrat cu jocuri și ne-am răsfățat cu înghețată!

Citeste mai mult
Aug 17

Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 4

Ziua 4 - Jungle Island to Lincoln Road

Miercuri am reluat seria vizitelor propuse elevilor din tabăra internațională Qdays Miami Beach 2016. Astăzi, pe parcursul zilei, am fost la Jungle Island, iar seara am avut parte de o plimbare pe Lincoln Road!

Citeste mai mult
Aug 16

Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 3

Ziua 3 - Prima zi de cursuri

În prima zi de cursuri ne-am bucurat și de ceva mai mult timp pe plajă! Elevii și-au cunoscut profesorii și colegii internaționali de la cursurile din această tabără în străinătate, iar în timpul liber și-au făcut noi prieteni pe plajă ori la piscină!

Citeste mai mult
Aug 15

Tabere în Străinătate Miami Beach – Ziua 2

Ziua 2 - Welcome to Miami

Astăzi a fost o zi plină dar excelentă! Cu soare, cu puțină ploaie tropicală, cu muzică, plajă, înghețată, art-deco, vedete, reguli și turul Miami to the Max! Astăzi ne-am acomodat cu școala, căldura, plaja și orașul :).

Citeste mai mult
Aug 14

Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 1

Ziua 1 – A Început Tabăra din Miami

A sosit momentul mult așteptat pentru elevii din tabăra internațională Qdays Miami Beach 2016! Tabăra de limba engleză din Miami a început cu voie bună, priveliști impresionante și o bine-meritată odihnă după drumul de azi!

Citeste mai mult