Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 12

Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23
Aug 24
Aug 25
Aug 26
Aug 27

Ziua 12 – Vizcaya, Proiecte și Soare

Dis de dimineață, elevii ce începeau lecțiile la ora 8:15, au fugit la micul dejun, iar mai apoi la cursuri, pentru a nu rata începutul orelor! Micul dejun a fost copios, așa cum ne-a obișnuit cantina școlii, iar ziua se pregătea a fi una însorită!

1 - tabara in strainatate

După ce și-au terminat lecțiile, unii dintre elevi s-au mutat direct la plajă ori la piscină pentru a-și mai lucra la bronz, Adelina fiind foarte încântată de culoarea pe care a prins-o pielea ei. Andrei și-a dorit să viziteze Vila Vizcaya, iar astăzi a mers alături de unul dintre lideri la acest obiectiv.

7 - tabara internationala miami

Vizcaya a fost construită ca reședința de iarnă a lui James Deering, un om de afaceri de succes din Chicago. Grădinile vilei, de inspirație europeană, sunt printre cele mai elaborate din SUA, aducând aminte de grădinile create în secolele 17 și 18 în Italia și Franța, designul general al peisajului este conceput precum o serie de camere.

5 - tabara miami beach

Villa Vizcaya este una dintre cele mai renumite case din SUA, de inspirație europeană. Casa în sine a fost construită în doi ani și a adaptat stilul elegant predominant italienesc cu influențele sub-tropicale specifice zonei. Din păcate, fotografierea este interzisă în interiorul casei principale, însă vă asigurăm că o vizită aici nu trebuie ratată. La numai 10 dolari biletul de intrare (pentru studenți), este un mod excelent de petrecere a câtorva ore.

6 - tabere miami beach

3 - tabara miami

Am reușit chiar să găsim și o piscină, pe jumătate acoperită, iar din cafeneaua de la subsol se putea admira și partea acoperită a acesteia. Aici Andrei și-a luat prânzul delicios bucurându-se de ambianța acestei mărețe case! Ne-am plimbat apoi pe malul golfului, amenajat de către constructorii casei și prin grădinile superbe, după care am pornit înapoi către campus.

4 - tabere miami

Pentru a ajunge la Vizcaya și înapoi, am folosit atât autobuzul cât și un fel de tramvai convertit pentru a merge pe șosea, cu băncuțe de lemn, foarte cochet și gratuit! Chiar dacă drumul a durat aproximativ o oră și jumătate în fiecare direcție nu ne-a părut rău! A fost o excursie excelentă!

2 - tabere in strainatate

13 - tabara miami pentru elevi

Înapoi în campus ne-am bucurat de o cină cu pește, un fel de cartofi ce ne-au adus aminte de cei franțuzești, legume și paste, dar și cheeseburgeri! Desigur, roșii, ardei, salate și sosuri pentru cheeseburgeri erau disponibile, iar prăjiturile de la desert au fost din nou foarte bune!

12 - tabere internationale miami

Am petrecut apoi ceva mai mult de 30 de minute pentru a discuta cu elevii și am trecut în revistă următoarele zile și cum trebuie să ne pregătim pentru plecare. Am vorbit despre cursuri și am aflat că Paula și-a susținut prezentarea la curs iar apoi, lecțiile au continuat cu sesiuni de debate, fiind la cea mai avansată grupă de studiu.

8 - tabara engleza miami

Lorand a discutat la curs despre leadership, într-un exercițiu de vocabular! Ne-a spus apoi că se simte destul de odihnit pentru că doarme foarte bine aici – iar aseară a dormit timp de 11 ore :). Adelina este plăcut surprinsă de amabilitatea tuturor profesorilor și de dedicația cu care aceștia lucrează.

9 - tabere engleza miami

Dupa cină elevii au încercat să își facă unele planuri pentru seară însă oscilau între a se odihni sau a ieși la cumpărături sau plimbare. Până la urmă unii au ieșit pe Lincoln Road Mall. Ceilalți au rămas în campus pentru a mai citi, sau pentru a se ralaxa alături de colegii de cameră sau colegii internaționali într-unul dintre spațiile comune ale campusului.

10 - tabara engleza miami beach

Ioana ne-a povestit ca a fost foarte încântată de cursurile de astăzi, amuzându-se copios împreună cu profesorul și ceilalți colegi internaționali, iar mai apoi a plecat cu Ștefania pentru a-și fac cumpărăturile necesare! Ne-am întâlnit cu ele puțin mai târziu, pe când se întorceau în campus.

11 - tabere engleza miami beach

Mâine este ultima zi de cursuri, iar mai apoi școala ne-a pregătit o surpriză. Tot mâine pe parcursul zilei elevii trebuie să își facă bagajele fiindcă seara vom merge la o petrecere pe yacht!

Puteți viziona toate pozele zilei 12 aici: Album Facebook Tabără Internațională Miami Beach