Tabără Engleză Miami Beach – Ziua 14

Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23
Aug 24
Aug 25
Aug 26
Aug 27

Ziua 14 – Ultima zi a taberei din Miami Beach și întoarcerea acasă

Parcă nu ne venea să credem că deja au trecut două săptămâni din tabăra de limba engleză din Miami! Timpul s-a scurs, iar noi doream să profităm din plin de ultima noastră zi aici.

Astfel, mulți elevi s-au trezit dis-de-dimineață pentru a prinde răsăritul pe plajă – lucru despre care au tot discutat pe perioada taberei, dar trezitul la ora 6 părea atât de dificil! Totuși, s-au motivat unii pe alții și nu le-a părut rău: am avut parte de un răsărit cu adevărat deosebit, iar pozele au curs cu zecile!

1-tabara-miami

Apoi s-au îndreptat spre camere pentru a termina de împachetat bagajele, iar în jurul orei 9 cu toții erau în recepție, unde au predat cheile, așternuturile și prosoapele folosite. Zona era plină de elevi și bagaje, mai multe zeci de elevi urmând să părăsească școala în această zi.

Și de această dată emoțiile erau mari, însă acum era vorba de greutatea bagajelor. Astfel, toți elevii și-au cântărit valizele pentru a ne asigura că nu depășesc limita admisă de compania aeriană, iar apoi acestea au fost încuiate într-un loc sigur, de unde urma să le recuperăm puțin înainte de ora 16, când sosea transferul ce urma să ne ducă la aeroport.

2-tabere-miami

3-tabara-internationala-miami

După ce ne-am lăsat bagajele, am pornit spre cantină pentru brunch. Brunch-ul este o masă care se servește de obicei în weekend, și este o combinație între mic dejun și prânz. Omletă, cartofi copți, bacon, pește, salate, fructe, lapte cu cereale și deserturi erau pregătite.

4-tabere-internationale-miami

După ce ne-am luat porția de energie, școala a pregătit o petrecere la piscină, cu muzică, sucuri, snacksuri și voie bună! Foarte mulți elevi erau prezenți, relaxându-se pe șezlonguri, socializând cu ceilalți sau răcorindu-se în piscină la un meci de volei.

Totuși, nu toată lumea a dorit să participe, astfel că unii dintre elevi au preferat să mai facă o plimbare la cumpărături pe Lincoln Road Mall, iar alții să se relaxeze în zona recepției, la răcoarea aerului condiționat.

6-tabere-miami-beach

5-tabara-miami-beach

Ne-am reunit puțin înainte de ora 16, am recuperat bagajele, ne-am luat rămas bun de la prietenii pe care ni i-am făcut aici și care urmau să mai rămână câteva săptămâni, iar apoi ne-am suit în microbuzul de transfer. Călătoria până la Aeroportul Internațional Miami a durat puțin sub 30 de minute, iar odată ajunși ne-am îndreptat spre biroul de check-in pentru a ne lăsa bagajele. Au urmat procedurile de control pașapoarte și securitate, iar după ce acestea s-au încheiat cu bine, mai aveam 2 ore până la decolarea avionului. Am folosit timpul rămas pentru dezmorțirea picioarelor deoarece urma un zbor lung, pentru a mânca sau pentru cumpărături.

7-tabara-internationala-miami-beach

Cele două zboruri au fost line, fără turbulențe, iar o mare parte dintre elevi a reușit să se odihnească pe durata călătoriei. Odată ajunși în București ne-am recuperat bagajele, iar în aer era o senzație de tristețe: ne-am dat seama că acum într-adevăr s-a încheiat tabăra din Miami. Ne-am îmbrățișat, cu lacrimi în ochi, promițând să păstrăm legătura și chiar să ne mai întâlnim în tabere viitoare! Părinții ne așteptau cu sufletul la gură, bucuroși că ne-am întors cu bine și nerăbdători să audă toate poveștile din tabără! Totuși, am mai avut timp pentru o ultimă îmbrățișare de grup înainte să pornim la drum spre casă!

8-tabere-internationale-miami-beach

9-tabara-engleza-miami

Puteți vedea pozele din tabăra de limba engleză din Miami Beach accesând următoarele linkuri: Album Facebook Tabără Miami – partea 1 și Album Facebook Tabără Miami – partea 2