Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 1

Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23
Aug 24
Aug 25
Aug 26
Aug 27

Ziua 1 – A Început Tabăra din Miami

A sosit momentul mult așteptat pentru elevii din tabăra internațională Qdays Miami Beach 2016! Tabăra de limba engleză din Miami a început cu voie bună, priveliști impresionante și o bine-meritată odihnă după drumul de azi!

1 - tabara engleza miami

La fel ca și în cazul celorlalte tabere, întâlnirea din aeroport a fost cu trei ore înaintea plecării, astfel încât să avem suficient timp pentru a sociliza puțin, pentru a răspunde întrebărilor părinților și elevilor participanți și pentru a ne lăsa bagajele în grija companiei aeriene.

Ne-am întâlnit în aeroportul Otopeni și în persoană după ce comunicasem în prealabil numai pe internet cu elevii ce nu mai fuseseră într-una dintre taberele Qdays până acum. Părinții ne-au părut din nou ceva mai emoționați decât elevii, dar sunt convins de faptul că unii dintre dumnealor și-ar fi dorit să plece alături de noi :).

Procedurile necesare fiind îndeplinite, am avut câteva minute pentru a studia ofertele magazinelor din aeroport, pentru a ne cumpăra o apă sau un suc și în scurt timp eram la poarta de îmbarcare pentru primul segment al zborului. O cursă scurtă în timpul căreia am primit micul dejun, cafea, ceai sau sucuri.

2 - tabere engleza miami

Escala a durat numai două ore scurte, și din nou ne aflam în cursa ce avea să ne ducă peste ocean, către plajele superbe din Miami Beach. O cursă considerabil mai lungă timp în care unii dintre noi au văzut unul sau chiar două filme. Alții au dormit, iar alții au citit – fiecare cu metoda preferată pentru a trece timpul. Două mese și câteva ore mai târziu, am aterizat cu bine.

3 - tabara engleza sua

4 - tabere engleza sua

5 - tabara internationala miami

 

Căldura din Miami s-a făcut simțită imediat ce am călcat înafara terminalului de sosiri al aeroportului, însă în scurt timp a sosit mașina ce ne-a asigurat transferul până la școala din Miami Beach – un drum de numai douăzeci de minute. Chiar dacă am sosit mai repede decât ora anunțată, procedurile de intrare în SUA și transferul au însemnat că am ajuns în campus doar după aproximativ două ore de la aterizare.

6 - tabere miami

7 - tabara miami

8 - tabara miami beach

După ce toți elevii și-au primit camerele și așternuturile proaspete, am făcut o tură scurtă de recunoaștere – am ieșit pe plajă, am admirat piscina privată a campusului și ne-am plimbat până la magazinul din apropiere pentru a ne face proviziile de apă sau dulciuri pentru cameră. Este foarte important să ne hidratăm cât mai mult, lucru de care elevii s-au convins în urma plimbării făcute în jurul orei 10 seara.

9 - tabere internationale miami

10 - tabara america

O jumătate de oră mai târziu am revenit în campus, pentru a despacheta și pentru a ne odihni! Mâine dimineață ne vom revedea la micul dejun – începe programul de tabără, dar și programul de vizite!

Pe curând!

Mai multe imagini din prima zi a taberei internaționale Miami Beach găsiți aici: Album Facebook Tabără Miami