Tabără în Străinătate Miami Beach – Ziua 4

Aug 14
Aug 15
Aug 16
Aug 17
Aug 18
Aug 19
Aug 20
Aug 21
Aug 22
Aug 23
Aug 24
Aug 25
Aug 26
Aug 27

Ziua 4 – Jungle Island to Lincoln Road

Miercuri am reluat seria vizitelor propuse elevilor din tabăra internațională Qdays Miami Beach 2016. Astăzi, pe parcursul zilei, am fost la Jungle Island, iar seara am avut parte de o plimbare pe Lincoln Road!

După un mic dejun copios care ne-a dat suficientă energie, am plecat la 9:30 către Jungle Island. Adela, Adrian și Andrei au avut dimineața liberă așadar au fost primii ce au participat la această excursie opțională din tabăra de la Miami Beach. Drumul de aproximativ 15 minute până la Jungle Island l-am făcut cu autobuzul. Un bilet de autobuz în Miami ori Miami Beach costă 2.25 USD, iar frecvența mijloacelor de transport în comun este destul de mare, mulți localnici sau turiști folosind acesta modalitate pentru a se deplasa.

1 - tabara engleza miami

Jungle Island este o atracție inaugurată în anii ’50 sub numele de Parrot Island. Atunci, aici era un refugiu pentru păsări, iar oamenii erau invitați să le viziteze și să ajute la conservarea insulei precum și la întreținerea păsărilor. Acum atracția de tip grădină zoologică ocupă aproape întreaga insulă și cuprinde pe lângă diversele animale, spații de spectacole, o sală de evenimente, precum și un restaurant. Andrei nu s-a abținut, și a mai bifat o masă cu hot-dog înainte de a pleca de la Jungle Island.

7 - tabara internationala miami

5 - tabara in strainatate

6 - tabere in strainatate

Ziua de miercuri a fost numită Ziua Comunicării în Engleză, iar elevii din tabăra internațională Qdays Miami Beach au sărbătorit această zi comunicând, unii dintre ei, numai în limba engleză. Este o metodă foarte bună pentru a-i încuraja să intre cu totul în spiritul locului, un exercițiu ce îi va ajuta în restul taberei să interacționeze și mai mult cu colegi internaționali.

La ora 13:30, alături de cei trei elevi din excursia de dimineață, am ajuns înapoi în campus iar Adelina și Paula erau pregătite pentru a merge și ele în excursie. Restul elevilor ce nu și-au dorit să viziteze Jungle Island au rămas în campus unde s-au odihnit sau au petrecut timp la plajă ori la piscină, vremea fiind excelentă în această după-amiază.

8 - tabere internationale miami

La ora 17:15 am pornit alături de Paula și Adelina înapoi spre campus. Cele două fete sunt de lăudat! Și-au petrecut întreaga zi conversând numai în limba engleză. Le-am ascultat pe drumul înapoi spre școală și m-am bucurat să observ faptul că nu le-a scăpat nici măcar un cuvânt în limba română!

Toți elevii care au vizitat astăzi Jungle Island s-au declarat extrem de încântați de cele văzute! De la tigrii la lei, broaște tetoase uriașe, capuccini, gorile, canguri și foarte foarte multe specii de păsări – toate au fost pe placul elevilor. Papagalii strigau după oameni pentru a primi mâncare, maimuțele alergau prin toate părțile, iar exemplarul de liger (pe nume Hercule, ce cântărește 450 de kg și este rezultatul împerecherii dintre o un mascul leu și o femelă tigru) se curăța pentru a fi cât mai prezentabil la poze :). Paula și Adelina s-au bucurat și de un spectacol cu păsări, care i-a impresionat!

2 - tabere engleza miami

3 - tabara engleza miami beach

4 - tabere engleza miami beach

La cină am ajuns la timp și ce bine! A fost delicioasă! Pui la cuptor cu orez, porumb fiert, salate și hot-dog au fost specialitățile de astăzi. După ce toată lumea a mâncat și și-a făcut siesta, am pornit la pas către Lincoln Road, zona pietonală din centrul stațiunii Miami Beach. Sute de magazine, restaurante sau cafenele îmbracă această stradă, iar elevii din tabără au avut timp două ore pentru puține cumpărături sau suveniruri!

9 - tabara cu insotitor sua

10 - tabere cu insotitor america

Din păcate Ioana și Ștefania nu ni s-au alăturat excursiilor de astăzi, însă după ce s-au odihnit, avem speranța că vor fi mult mai dornice de a veni alături de noi la aceste activități ce exploreză orașul și mentalitatea americanilor!

Toate pozele din ziua 4 a taberei le puteți vedea aici: Album Facebook Tabără Miami