Jurnalul de Tabără Internațională Miami Beach 2019

Urmăriți tabăra Qdays din Miami Beach zi de zi pentru a fi la curent cu toate noutățile din această minunată destinație! Elevii din tabără vor avea parte de cursuri, soare, distracție pe plajă și multe amintiri frumoase alături de noi colegi din întreaga lume. Tabăra din Miami Beach se desfășoară între 7 iulie și 21 iulie 2019! Cu peste 1,000 de elevi în școală, EF Miami Beach este una dintre cele mai căutate destinații de vară.

Jul 20

Jurnal Miami 2019 – Ziua 14

Ziua 14 – Întoarcerea în țară

Emoțiile încheierii cursului și a taberei ne-au cuprins pe toți astăzi – probabil că sentimentul a fost unul comun atunci când ne pregăteam bagajele – bucuria clipelor trăite aici, amintirile frumoase, dorul de casă – un amestec de trăiri care dau rod lacrimilor și zâmbetelor.

Citeste mai mult
Jul 19

Jurnal Miami 2019 – Ziua 13

Ziua 13 – Ultima zi de cursuri și ceremonia de absolvire

După cursuri, ne-am reunit la piscina școlii pentru ceremonia de absolvire pe care școala a organizat-o pentru grupul nostru. Seara am petrecut-o la film.

Citeste mai mult
Jul 18

Jurnal Miami 2019 – Ziua 12

Ziua 12 – În căutarea apusului perfect

O nouă zi frumoasă în tabăra din Miami Beach: răsărit pe plajă, cursuri de limba engleză și un apus superb în South Pointe Park.

Citeste mai mult
Jul 17

Jurnal Miami 2019 – Ziua 11

Ziua 11 – Testul final și South Pointe Park

După cursurile de limba engleză din această zi, elevii au susținut testul final. Ziua am petrecut-o în South Pointe Park, unde toată lumea s-a simțit bine.

Citeste mai mult
Jul 16

Jurnal Miami 2019 – Ziua 10

Ziua 10 – Cursuri și activități în echipă

După ce au încheiat cursurile de limba engleză din această zi, elevii au participat la mai multe jocuri în echipă alături de alți colegi din Franța.

Citeste mai mult
Jul 15

Jurnal Miami 2019 – Ziua 9

Ziua 9 – Cursuri, cumparaturi si karaoke

A început o nouă săptămână de cursuri interesante în tabăra din Miami Beach! După cursuri, ne-am relaxat la cumpărături și ne-am distrat la karaoke, împreună cu ceilalți elevi internaționali!

Citeste mai mult
Jul 14

Jurnal Miami 2019 – Ziua 8

Ziua 8 – Cu barca în Everglades

O nouă zi interesantă tocmai ce s-a încheiat în tabăra internațională Qdays din Miami Beach! Astăzi am văzut una dintre cele mai importante atracții ale orașului Miami, și de altfel una dintre cele mai importante atracții ale statului Florida: Parcul Național Everglades!

Citeste mai mult
Jul 13

Jurnal Miami 2019 – Ziua 7

Ziua 7 - Excursie în Bahamas

O zi minunată în Freeport, Bahamas. Bălăceală în apă și relaxare pe plajă, într-un peisaj idilic.

Citeste mai mult
Jul 12

Jurnal Miami 2019 – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri, relaxare și petrecere

Ziua de vineri fost una dedicată odihnei deoarece mâine începem weekend-ul plin de activități și vizite - însă despre asta veți putea să citiți în curând! Seara am petrecut-o la o petrecere pe acoperiș!

Citeste mai mult
Jul 11

Jurnal Miami 2019 – Ziua 5

Muzeul Bass de Artă

Cursuri, plajă, o vizită la Muzeul Bass de Artă, petrecere în campus și plimbare de seară pe Ocean Drive. O nouă zi reușită în tabăra din Miami Beach!

Citeste mai mult
Jul 10

Jurnal Miami 2019 – Ziua 4

Grădina Botanică și Memorialul Holocaustului

Astăzi am avut o zi încărcată: cursuri, vizită la Grădina Botanică și Memorialul Holocaustului, timp pentru plajă, seară de film la piscină.

Citeste mai mult
Jul 09

Jurnal Miami 2019 – Ziua 3

Prima zi de cursuri!

În prima zi de cursuri ne-am bucurat și de ceva mai mult timp pe plajă, iar seara am explorat renumita stradă Lincoln Road Mall!

Citeste mai mult
Jul 08

Jurnal Miami 2019 – Ziua 2

Welcome to Miami

Astăzi a fost o zi plină, dar excelentă! Cu soare, ploaie, plajă, înghețată, art-deco, vedete, reguli și turul Miami to the Max! Astăzi ne-am acomodat cu școala, căldura și orașul :).

Citeste mai mult
Jul 07

Jurnal Miami 2019 – Ziua 1

Călătorim spre Miami Beach

Întâlnirea din aeroport a fost foarte matinală, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să arătăm un zâmbet larg în pozele de grup. După o scurtă discuție cu participanții, au urmat formalitățile vamale și gata: eram pregătiți pentru a începe o tabără internațională vis!

Citeste mai mult