Jurnal Miami 2019 – Ziua 10

Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20

Cursuri și activități în echipă

Pentru această dimineață le-am propus elevilor să mergem la Jungle Island, o atracție tip grădină zoologică ce ocupă aproape o insulă întreagă și aduce laolaltă foarte multe specii de animale precum papagali și multe alte păsări, broaște țestoase, diferite primate, aligatori și crocodili, lemuri, feline mari și flamingo roz, pentru a numi doar câteva dintre diferitele specii întâlnite acolo. Totodată, parcul are și reprezentații cu animale, dar și o plajă ascunsă în capătul parcului. Parcul se laudă cu un spectaculos specimen de liger, mult mai mare decât un leu ori decât un tigru, fiind rezultatul împerecherii dintre un mascul leu și o femelă tigru. Adrian, care a mai vizitat această atracție când a participat la această tabără în Miami în 2016, a lăudat obiectivul, găsindu-l foarte interesant. Din păcate, elevii nu au dorit să participe la această excursie, alegând să se odihnească în camere.

M-am revăzut cu unii dintre ei la prânz, unde am avut de ales: pizza, pui la cuptor, orez, couscous și legume. Cea mai apreciată a fost, bineînțeles, pizza.

De la ora 14:15 toată lume a participat la cursuri până la ora 17.

1 - tabara engleza miami 160719

Matia ne povestește despre cursurile de astăzi.

Matia: Astazi a fost o zi interesanta am vorbit despre joburi si am creat proprile intrebari pentru interviuri de angajare. Lectia mi s-a parut foarte atractiva, abia astept sa prezentam proiectele vineri.

După încheierea cursurilor, am mers la masa de seară, iar după ora 18 a început activitatea pregătită de școală: field day. La această activitate au mai participat câțiva elevi din Franța, iar elevii au fost împărțiți în două echipe: roșie și galbenă. Patru probe competiționale ne-au ținut în priză aproape 2 ore.

 2 - tabara engleza miami beach 160719

8 - tabara cu insotitor in strainatate 160719

Ruxandra ne spune mai multe despre activități: Astazi am avut o activitate foarte amuzanta. Eram doua echipe,cea rosie si cea galbena.Eu am fost in echipa rosie formata din foarte multi francezi si asa am avut si oportunitatea sa cunosc persoane noi. Prima oara,ne-au dat un pahar cu gauri in el si doua galeti care erau puse la o distanta una de cealalta. Noi trebuia sa alergam de la galeata plina cu apa pana la cea goala,iar echipa care umplea prima galeata goala castiga. A doua oara,ne-au dat farfurii pe care erau scrise litere. Noi trebuia sa formam “just one word”. A durat ceva pana sa ne dam seama ca nu trebuia sa fie un singur cuvant si cele trei cuvinte “just one word”. A fost foarte amuzant si ne-am distrat foarte mult.

4 - tabara internationala engleza 160719

3 - tabara florida 160719

10 - tabara internationala in strainatate 160719

Seara s-a încheiat la piscină, cu voie bună și zâmbete.

11 - tabara engleza cu insotitor 160719

Mai multe poze din ziua zece a taberei din Miami Beach găsiți aici: Album Tabără Miami

Link YouTube pentru această zi din tabără: YouTube Tabără Miami Beach 2019 – ziua 10