Jurnal Miami 2019 – Ziua 11

Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20

Testul final și South Pointe Park

Miercuri elevii au avut din nou cursuri de la ora 8:15, orarul lor fiind în model zig-zig, într-o zi dimineață și în alta după-amiază.

Apoi, de la ora 11:15 o parte dintre elevi au susținut testul final într-unul dintre laboratoarele iLabs, iar cealaltă a participat la un curs obligatoriu pentru elevii care pleacă în această săptămână. În toate școlile EF, durata minimă a unui curs este de două săptămâni, dar sunt și elevi care petrec câteva luni pentru a-și îmbunătăți cunoștințele lingvistice sau a se pregăti pentru un examen (TOEFL, Cambridge, IELTS).

Pe durata celor 50 de minute de curs au discutat despre activitățile pe care le-au făcut pe perioada șederii și au completat un formular de evaluare despre cursuri, cazare și impresia generală despre tabără.

Testul final a fost similar cu testul pe care l-au susținut înainte de plecare, însă, de această dată rezultatul va aparea pe diploma pe care o primesc la absolvire.

1 - tabara miami 170719

Alessia și Darius ne povestesc despre cursurile de astăzi.

Alessia: Ziua de astăzi a fost una încărcată. De dimineață am participat la cursuri unde am avut de făcut un proiect; după am dat testul final pentru a vedea la ce nivel ne aflăm în urma cursurilor. Mai apoi am mers la plajă și ne-am bucurat de vremea minunată. Mai spre seară am făcut o plimbare ușoară și multe poze urmărind un apus minunat.

Darius: Astăzi am luat parte la cursuri unde in prima oră am facut ceva exercitii dintr-o carte. Iar spre finalul orei am primit o foaie cu exercitii care trebuia terminată în acea ora. In a doua ora am fost într-o sală cu calculatoare unde am primit de facut ca tema pe vineri de facut un video. Iar  pentru cei care pleaca saptamana asta am primit de facut un proiect in power point despre ideal job. Colegii mei din clasa sunt din diferite țări de exemplu Franța,Italia,Arabia Saudită.

După masa de prânz, elevii au ales cum doresc să își petreacă orele libere: unii s-au îndreptat spre camere, alții spre plajă sau piscină. Au mai rămas 3 zile de tabără și încercăm să profităm la maximul de timpul rămas.

La ora 18:30 ne-am reunit în recepția școlii pentru activitatea de seară: urma să mergem în South Pointe Park, o zonă renumită pentru apusurile superbe de aici, unde am fost însoțiți de patru angajați ai școlii.

Din apropierea școlii am luat autobuzul, însă de această dată un autobuz turistic, care este gratuit. Sunt patru linii de autobuz care leagă North Beach, Collins Avenue, Middle Beach și South Beach, având o frecvență de aproximativ 15 minute.

2 - tabara miami beach 170719

3 - tabara florida 170719

4 - tabara engleza miami 170719

Parcul South Pointe este un parc de pe Miami Beach, care are nu doar acces la plajă, dar oferă și foarte multe opțiuni de petrecere a timpului liber. Există un trotuar pentru jogging, bănci moderne pentru relaxare, un loc de joacă pentru copii cu apă, zone verzi, un dig pentru pescuit, și acces ușor la restaurante și alte atracții din zonă.

5 - tabara engleza florida 170719

De această dată nu am reușit să vedem în totalitate cum apune soarele, cerul fiind destul de încărcat de nori, dar acest lucru nu ne-a stricat buna dispoziție.

6 - tabara engleza florida 170719

Toată lumea a explorat zona, a făcut multe poze și s-a simțit atât de bine, încât am decis să ne mai întoarcem o dată aici mâine seară. Poate avem noroc și vedem apusul.

7 - tabara cu insotitor in strainatate 170719

8 - tabara engleza america 170719

9 - tabara engleza sua 170719

De la ora 21:45 școala a organizat o nouă seară de film, însă de această dată la altă reședință a lor. Bineînțeles, toți elevii erau bineveniți, însă, în rândul elevilor noștri nu au fost doritori.

Mai multe poze din ziua 11 a taberei din Miami Beach găsiți aici: Album Tabără Miami

Link YouTube pentru această zi din tabără: YouTube Tabără Miami Beach 2019 – ziua 11