Jurnal Miami 2019 – Ziua 13

Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20

Ultima zi de cursuri și ceremonia de absolvire

Chiar dacă este a 13-a zi a taberei, pentru noi această zi de vineri a fost cu noroc – am absolvit cursurile de limba engleză!

Astăzi toată lumea a fost la școală de la ora 8:15, chiar dacă trezirea de dimineață a fost dificilă.

Carina și Andra ne povestesc despre cursurile de azi.

Carina: Astăzi a fost o zi plină pentru clasa noastră: am avut de prezentat proiectele la care am lucrat ieri – limba engleză ca primă limbă în alte țări (noi am avut Australia). După prezentări am avut timp de câteva exerciții de vocabular, iar în jumătatea de ora rămasă ne-am luat ramas bun și am făcut poze pe malul mării. A fost atât de emoționant, dar ne-am promis că ne vom vedea anul viitor!

1 - tabara miami 190719

Andra: Astăzi la cursuri am toată clasa a trebuit sa prezinte un proiect cu tema “Fake News”. A fost foarte interesant sa vizualizez părerile și ideile altor oameni despre acest subiect. La finalul clasei am făcut o poza de grup foarte drăguța cu profesorul nostru, care, ne a spus ca o sa ii lipsim și am avut un ușor sentiment de tristețe ca totul s-a terminat așa de repede.

La ora 11:05 s-au încheiat toate cursurile de limba engleză din această tabără. Dar mai trebuia să participăm la ceremonia de absolvire, care urma să aibă loc la ora 17:30 la piscina școlii.

În timpul liber, elevii au fost la masa de prânz, apoi la plajă sau piscină, sau au ales să se relaxeze în camere.

2 - tabara miami beach 190719

3 - tabara florida 190719

Fiind singurul grup care mâine pleacă din campus, am avut o ceremonie privată. Ceremoniile de absolvire se organizează doar pentru grupuri, elevii care călătoresc individual primind diplomele mâine, când eliberează camerele. Jordell, directorul de activități al școlii, a împărțit la început tocile pentru fiecare elev. Fiind în Miami Beach, o locație mai bună decât piscina școlii nu putea fi aleasă pentru ceremonia de absolvire :). Rând pe rând, elevii și-au primit portofoliul academic, ce cuprinde o diplomă cu rezultatul obținut la testul final, o diplomă care atestă urmarea unui curs de limba engleză de două săptămâni la școala EF Miami Beach și un raport de curs (prezență, activitatea la ore). Suntem oficial absolvenți!

4 - tabara engleza miami 190719

6 - tabara america 190719

7 - tabara sua 190719

8 - tabara in strainatate pentru elevi 190719

10 - tabara in strainatate cu insotitor 190719

Am mâncat tort și am făcut foarte multe poze cu tocile de absolvire, pe care, din fericire, le putem păstra ca amintire a celor două săptămâni petrecute la școala din Miami Beach! 🙂

11 - tabara internationala miami 190719

12 - cursuri engleza miami 190719

Rezultatele obținute de elevi au fost bune (încadrându-se între A2 și C2), unii dintre ei fiind surprinși de nivelul obținut în urma testărilor finale – probabil că aveau nevoie de puțină încredere de sine și de ceva încurajare la ore pentru a-și atinge potențialul lingvistic – iar asta este exact ceea ce au primit aici. Toată lumea a întrunit minimul cerut de școală de 80% prezență la curs, acesta fiind un indicativ suplimentar că școala, respectiv cursurile, au fost pe placul lor, iar unii elevi au prezență și de 100% în ambele săptămâni. Felicitări tuturor!

13 - tabara engleza cu insotitor 190719

Imediat după ceremonie am fost la cină, unde am putut alege paste, creveți pane, broccoli, orez, pachețele de primăvară.

Elevilor nu le vine să creadă ce repede a trecut timpul, Carina, Alessia și Ruxi mărturisind ca și-ar dori să mai rămână.

De la ora 21 școala a organizat o nouă seară de film la piscină, iar filmul ales a fost Guardians of the Galaxy 2. Unii au ales să urmărească filmul, în timp ce alții s-au bălăcit în piscină.

14 - tabara pentru elevi in america 190719

Întorși la hotel, toate măsuțele din grădinile clădirilor erau pline de elevi care povesteau, pentru mulți dintre ei aceasta fiind ultima seară în Miami Beach.

Mai multe poze din ziua 13 a taberei din Miami Beach: Album Tabără Miami

Link YouTube pentru această zi din tabără: YouTube Tabără Miami Beach 2019 – ziua 13