Jurnal Miami 2019 – Ziua 6

Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20

Ziua 6 – Cursuri, relaxare și petrecere

Ziua de vineri  fost una dedicată odihnei deoarece mâine începem weekend-ul plin de activități și vizite – însă despre asta veți putea să citiți în curând! Seara am petrecut-o la o petrecere pe acoperiș într-un local din South Beach!

Deoarece a fost o zi mai liniștită, vă invit la o scurtă prezentare a școlii. De fiecare dată când elevii intră în campus sunt întâmpinați de un angajat de la pază pentru a fi verificate cardurile de student și ghiozdanele – pentru a nu avea obiecte interzise. De aici, putem porni spre biroul de activități, unde Jordell – directorul de activități – ne întâmpină întotdeauna cu zâmbetul pe buze și ne oferă multe informații utile. Programul biroului este de la 9 – 5. De aici se pot rezerva excursii în Orlando, Key West, la Kennedy Space Center.

4 - tabara engleza miami 120719

În apropiere găsim zona de relaxare, cu canapele, TV, jocuri, masă de ping-pong.

Urcând câteva scări, ajungem la recepție, unde elevii pot cere informații despre aproape orice :). Tot de aici își pot ridica pachetele pe care le primesc dacă își comandă ceva de pe Internet. La același nivel este cantina, care servește micul dejun de la 7 la 9, prânzul de la 11:30 la 2:30 și cina de la 5 la 8.

1 - tabara miami 120719

3 - tabara sua 120719

La mezanin găsim birouri angajaților (director de școală, cazare, administrativ) și iLabs (săli de curs cu calculatoare, unde elevii au de obicei un curs pe săptămână).

2 - tabara america 120719

La etajul 3 găsim biroul academic (unde elevii pot discuta despre cursurile lor, modificarea grupei de studiu, absențe) și săli de curs (la acest etaj sălile de curs poartă nume de orașe: San Diego, San Francisco, Boston, etc.). Tot la etajul 3 sunt cazați elevi.

La etajele 4, 5 și 6 sunt doar camere de cazare, iar la etajul 7 sunt atât camere, cât și săli de curs (ce poartă nume de state – Colorado, California, Florida, etc.

Școala are piscină proprie, iar în spatele piscinei sunt plaja și oceanul.

Hotelul unde locuim noi este la 3 minute de mers pe jos de școală, camerele sunt cu 4 paturi și fiecare cameră are baie proprie, canapea și o bucătărie.

Darius şi Matia au solicitat la biroul academic (la etajul 3) o reevaluare a cunoştințelor de limba engleză, în speranța că vor fi încadrați la un nivel mai bun. Astfel, aceștia au susținut un test de 70 de minute cu secțiuni de citit, ascultat și scris în laboratoarele de la etajul 3. Rezultatul îl vom afla la finalul zilei sau cel târziu luni dimineața.

David și Adi au fost aleși să povestească despre cursurile de astăzi.

David: “Astazi nu a fost o zi obisnuita de cursuri, avand o profesoara foarte open minded am discutat despre tot felul de subiecte.
Cel mai interesant mi s a parut istoria Americii in general, despre cum toate coloniile de prin toata lumea au venit in si s au imprastiat lasandu-si amprenta si in zilele de azi in America. Sper ca in saptamna ce urmeaza sa continuam sa abordam subiecte din ce in ce mai interesante.”

Adi: “Astazi la cursuri am avut de prezentat proiectele despre tema pe care am discutat-o toata saptamana: poluare. Proiectul meu a constat in poluarea pe care masinile o produc, care s-a datorat un succes. Astept cu nerabdare cursurile de saptamana viitoare sa vad despre ce tema vom discuta!”

După cină, toată lumea s-a pregătit de marea petrecere pe acoperiș organizată pentru elevii de sub 21 de ani. Săptămâna viitoare va avea loc încă o petrecere în această locație, dar de data aceasta pentru elevii de peste 21 de ani.

13 - curs engleza america 120719

Astfel, la ora 20 noi ne-am reunit în recepția școlii și am plecat împreună cu câteva zeci de elevi spre localul unde urma să aibă loc petrecerea. Toată lumea a dansat, s-a simțit bine, a interacționat cu alți elevi internaționali, bucurându-se totodată de priveliști uimitoare cu Miami Beach.

10 - tabara engleza pentru copii 120719

9 - tabara engleza florida 120719

8 - tabara internationala in strainatate 120719

La ora 24 eram la hotel pentru câteva ore de odihnă – urmează un weekend plin: excursii în Bahamas și Parcul Național Everglades!

Mai multe poze din ziua șase a taberei din Miami Beach găsiți aici: Album Tabără Miami

Link YouTube pentru această zi din tabără: YouTube Tabără Miami Beach 2019 – ziua 6