Jurnal Tabără – Miami 2021

Tabăra internațională din Miami Beach – 2021

Fiți la curent cu tabăra Qdays din Miami Beach zi de zi pentru a vedea noutățile din această minunată destinație, preferată de elevii din toată România! Participanții la tabără vor avea parte de cursuri, soare, distracție pe plajă și multe amintiri frumoase alături de noi colegi din întreaga lume. Tabăra din Miami Beach se desfășoară între 11 iulie și 25 iulie 2021!

Jul 24

Jurnal Miami 2021 – Ziua 14

Ziua 14 – Ne despărțim de Miami Beach

A venit ziua în care trebuie să părăsim Miami, Florida, casa noastră în ultimele două săptămâni. Am călătorit cu bine spre casă și am încheiat tabăra cu o fotografie de grup.

Citeste mai mult.

Jul 22

Jurnal Miami 2021 – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri, Muzeul the Bass și testul final

Joi am combinat cursurile de limba engleză cu vizite la muzee, testul final și o seară de film la școală. Profităm din plin de ultimele zile de tabără în Miami!

Citeste mai mult.

Jul 21

Jurnal Miami 2021 – Ziua 11

Ziua 11 – Parcul Național Everglades

Miercuri am combinat cursurile de limba engleză cu o vizită la Muzeul Bass. După-amiaza am rezervat-o pentru excursia în Parcul Național Everglades, în căutarea aligatorilor.

Citeste mai mult.

Jul 20

Jurnal Miami 2021 – Ziua 10

Ziua 10 – Cursuri și plajă

Marți, programul academic s-a întins pe întreaga durată a zilei pentru membrii grupului de tabără. Pentru unii dintre elevi, a 10-a zi de tabără a fost și prima zi de plajă! Seara am încheiat-o relaxant, la piscină.

Citeste mai mult.

Jul 19

Jurnal Miami 2021 – Ziua 9

Ziua 9 - Cursuri și tur de oraș

Luni, am început săptămâna în forță: cursuri de la ora 08:30, urmate după prânz de un tur de oraș pentru a descoperi locuri noi, pe care nu am avut ocazia să le vizităm în prima săptămână: Wynwood District, Downtown Miami, Little Havana și Bayside.

Citeste mai mult.

Jul 18

Jurnal Miami 2021 – Ziua 8

Ziua 8 – Relaxare și South Pointe Park

Ziua de duminică am rezervat-o pentru relaxare, având ocazia să ne plimbăm și cu autobuzul descoperit, iar seara am petrecut-o în South Pointe Park, de unde am admirat și apusul.

Citeste mai mult.

Jul 17

Jurnal Miami 2021 – Ziua 7

Ziua 7 - Excursie la Universal Orlando

A sosit o nouă zi mult așteptată din această tabără de engleză: excursia la parcul de distracții Universal Orlando! Plecarea a fost dis-de-dimineață iar două parcuri din Orlando au fost gazda noastră de astăzi. De la Harry Potter la dinozaurii din Jurassic Park și King Kong - ne-am întâlnit cu toți!

Citeste mai mult.

Jul 16

Jurnal Miami 2021 – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri și Muzeul Iluziilor

O nouă zi interesantă în tabără! Chiar dacă am început cursurile încă de la ora 8:30, toată lumea a fost prezentă. După-amiază am vizitat Muzeul Iluziilor, unde am avut ocazia sa facem o sumedenie de fotografii tare amuzante.

Citeste mai mult.

Jul 15

Jurnal Miami 2021 – Ziua 5

Fotbal american în Flamingo Parc

După cursurile de astăzi, ne-am dezmorțit la fotbal american și baschet în Flamingo Park, un parc foarte apreciat de localnici.

Citeste mai mult.

Jul 14

Jurnal Miami 2021 – Ziua 4

Cursuri și volei pe plajă

Cursuri, plimbări cu rolele sau bicicleta pe Ocean Drive, volei în Lummus Park, baie în ocean - o nouă zi plină, în care am avut parte atât de cursuri interesante, cât și de activități relaxante pe plajă.

Citeste mai mult.

Jul 13

Jurnal Miami 2021 – Ziua 3

Grădina Botanică și Memorialul Holocaustului

Marți am avut o zi plină în tabăra din Miami: am vizitat Grădina Botanică și Memorialul Holocaustului, după prânz au urmat cursurile de limba engleză și EF Talent Show, iar seara a fost pentru relaxare la piscină.

Citeste mai mult.

Jul 12

Jurnal Miami 2021 – Ziua 2

Prima zi la Școala EF Miami Beach

În fiecare tabără, prima zi de luni este încărcată, iar cea de astăzi nu a făcut excepție. Întâlnirea din această dimineață a fost la ora 07:15 în fața clădirii unde suntem cazați. A urmat micul dejun, sesiunea de introducere a școlii, testările iar apoi prima activitate din Miami. Seara am încheiat-o în ritm de dans, în campus.

Citeste mai mult.

Jul 11

Jurnal Miami 2021 – Ziua 1

Călătorim spre Miami Beach

Întâlnirea din aeroport a fost foarte matinală, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să arătăm un zâmbet larg în pozele de grup. După o scurtă discuție cu participanții, au urmat formalitățile vamale și gata: eram pregătiți pentru a începe o tabără internațională vis!

Citeste mai mult.

Jul 23

Jurnal Miami 2021 – Ziua 13

Ziua 13 - Ultima zi de cursuri și ceremonia de absolvire

Chiar dacă este a 13-a zi a taberei, pentru noi această zi de vineri a fost cu noroc - am absolvit cursurile de limba engleză și am petrecut o nouă zi foarte interesantă în Miami Beach!

Citeste mai mult.